נשלח ב-9/1/2021 21:01 |
|
| |
כל הכבוד לאמיר אוחנה!!! רק את השפה הזו הם מבינים
מצדיע לאמיר אוחנה. כל הכבוד. מטיח לשמולנים את האמת בפרצוף ללא מורא!
|
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 21:09 |
|
| |
מדובר שם רק על אסירים "ביטחוניים" מהרשות הפלסטינית, או גם על אסירים ישראלים "רגילים"? ככל שמדובר באסירים אזרחי ישראל, בהחלט נראה "טעם לפגם" במניעת חיסונים למי מהם הנמנה על קבוצת המבוגרים, היות ובעונש המאסר שניתן להם לא נכללה מניעת הצלת חייהם מסיכונים כאלו ואחרים...
|
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 22:04 |
|
| |
להערכתי את השפה הזאת הם לא מבינים, ממש לא,
ואני מניח שהם יעשו מה שמסופר שבחו"ל עשו פקידים אחרים,
וזה לפעול פוליטית למען מפלגה הנוחה להם.
אני מניח שאת זה הם יעשו, על אף שזה לא חוקי והלוואי שאתבדה.
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 22:15 |
|
| |
מצדרביעי כתב: |  | מדובר שם רק על אסירים "ביטחוניים" מהרשות הפלסטינית, או גם על אסירים ישראלים "רגילים"?
ככל שמדובר באסירים אזרחי ישראל, בהחלט נראה "טעם לפגם" במניעת חיסונים למי מהם הנמנה על קבוצת המבוגרים, היות ובעונש המאסר שניתן להם לא נכללה מניעת הצלת חייהם מסיכונים כאלו ואחרים... |
|
אסירים הם בהגדרתם "בבידוד" ולכן הם פחות בסיכון מהאוכלוסיה הכללית (החופשית)..
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 22:20 |
|
| |
מצדרביעי
אדם_ה1 כתב: |  | מדובר שם רק על אסירים "ביטחוניים" מהרשות הפלסטינית, או גם על אסירים ישראלים "רגילים"?
ככל שמדובר באסירים אזרחי ישראל, בהחלט נראה "טעם לפגם" במניעת חיסונים למי מהם הנמנה על קבוצת המבוגרים, היות ובעונש המאסר שניתן להם לא נכללה מניעת הצלת חייהם מסיכונים כאלו ואחרים...
אסירים הם בהגדרתם "בבידוד" ולכן הם פחות בסיכון מהאוכלוסיה הכללית (החופשית)..
|
|
אלא אם כן יש שם "התפרצויות" ואז הסיכון דווקא גדל יותר... (כמו שכולנו ראינו את ההדבקות ההמוניות דווקא בחלק מהקפסולות הישיבתיות).
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 22:22 |
|
| |
ולכן מחסנים את הסוהרים..
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 22:37 |
|
| |
בכל מקרה להבנתי הנושא פה הוא מחבלים, ואז אני כמובן מסיר את התנגדותי...
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 23:02 |
|
| |
דקחר כתב: |  | כל הכבוד לאמיר אוחנה!!! רק את השפה הזו הם מבינים
|
|
ואתה באמת משוכנע שהשר אוחנה יעשה על היועמ"ש "קטנים" והאחרון יגיד: "אוה, גשם בא"?.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-9/1/2021 23:10 |
|
| |
רודףסמלים כתב: |  |
דקחר כתב: |  | כל הכבוד לאמיר אוחנה!!! רק את השפה הזו הם מבינים
|
|
ואתה באמת משוכנע שהשר אוחנה יעשה על היועמ"ש "קטנים" והאחרון יגיד: "אוה, גשם בא"?.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
נשלח ב-10/1/2021 03:12 |
|
| |
היום זה אסירים מחר זה אתה, היום זה אוחנה אחר כך זה יהיה שר שלא מייצג קהילה שאתה תומך בה. המצב הזה שמזלזלים במערכת הבריאות ומערכת המשפט ושמים פס, אין שלטון חוק, אין ערך לחוקי יסוד, הכנסת שמייצגת את העם שאמור להיות הריבון כבר מיותרת לגמרי כל הכח בידים של הממשלה וכל שר מלך. זה יפגע בכל האזרחים הקטנים. אגב, המכתב המטופש פרסם על ידי השר במהלך השבת. פעם הח"כים החרדים היו נזעקים על כזה דבר, זה מתחבר לי עם האמירה שלו שהיום אין לרבנים בעיה עם התא בליכוד שהוא מייצג והם יתמכו בו לראשות הממשלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-10/1/2021 03:15 |
|
| |
מצדרביעי כתב: |  | בכל מקרה להבנתי הנושא פה הוא מחבלים, ואז אני כמובן מסיר את התנגדותי... |
|
|
|
|
נשלח ב-12/1/2021 14:14 |
|
| |
הנה משה ארבל התותח מגנה את החלטת אמיר אוחנה:
|
|
|
נשלח ב-12/1/2021 14:18 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-12/1/2021 17:44 |
|
| |
דווקא אם זה היה מחבלים הייתי בעד, מיגו שיש להם כבר חיוב מיתה בכל מקרה... אבל כמו שהעיד משה ארבל זה לא רק מחבלים...
|
|
|
נשלח ב-12/1/2021 19:12 |
|
| |
מה שיפה בעמדתו של ח"כ משה ארבל שזה ממניעים ענינים, זה לא מוסיף לו קול אחד בציבור שלו. כל הכבוד.
|
|
|
נשלח ב-13/1/2021 15:16 |
|
| |
קלעפער כתב: |  | מה שיפה בעמדתו של ח"כ משה ארבל שזה ממניעים ענינים, זה לא מוסיף לו קול אחד בציבור שלו. כל הכבוד.
|
|
מזמן התרשמתי שמדובר ביפה נפש קלאסי. אולי זה יפה שאדם יש לו אידיאולוגיה ולא רק רדיפת קולות, אבל לא הייתי אומר כל הכבוד לאידיוט שימושי/נחיתי שמנסה להתחנף לאליטות.
|
|
|
|