נשלח ב-24/1/2021 14:17 |
|
| |
ארבעה מהחשודים בתקיפת שוטרים ביום חמישי הסגירו עצמם למשטרה
ארבעה מהחשודים בתקיפת שוטרים ביום חמישי בבני ברק הסגירו את עצמם לפני זמן קצר ואמרו ל-N12: "אין לנו מה לדבר עם התקשורת, אנחנו אנשי חוק".

|
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 14:48 |
|
| |
מה זה "אנשי חוק"?
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 14:51 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 14:53 |
|
| |
כנראה הבינו שגם ככה סוגרים עליהם. אז הם מעדיפים "לשתף פעולה"
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 17:36 |
|
| |
חריף_ומקשה כתב: |  | כנראה הבינו שגם ככה סוגרים עליהם. אז הם מעדיפים "לשתף פעולה" |
|
לה''ו. השיטה המג''בניקית הטובה והישנה, שמטרטרים כפר שלם, והם כבר ידאגו להוציא את המחבלים החוצה, פעלה היטב היטב. כי מי שחושב שהם הסגירו עצמם מרצון, שיחשוב שוב... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 18:05 |
|
| |
נוירולוג כתב: |  | מה זה "אנשי חוק"? |
|
נראה שכוונתם שהם גוננו על עצמם ולא תקפו ראשונים.
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 19:35 |
|
| |
אכן נראה כמו הגנה עצמית :)
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 19:59 |
|
| |
לא אופתע אם הבחורים הם לא המבוקשים...
שפר ב'כיכר': ההסגרה של בחורי חסידות ויז'ניץ מרכז - בהוראה מגבוה במטרה לנסות ולהפיג את המתיחות בין החסידות למשטרה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 20:27 |
|
| |
אם השוטרים אכן לא הזדהו, מותר לאדם להגן על עצמו ולטעון להגנה עצמית מסתבר שהשוטרים לא הציגו עצמם כשוטרים אחרת היו הבחורים חוששים מסרטונים שלהם ממצלמת גוף, אם היו.
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 20:39 |
|
| |
1. לא נראה לי שמצלמת גוף היתה משפיעה על הבחורים הללו, מה גם שהם מודעים לכך שכל האזור מרושת במצלמות.
2. לא כל שוטר מחזיק במצלמת גוף
|
|
|
נשלח ב-24/1/2021 23:50 |
|
| |
ארבעת חסידי ויז'ניץ שהסגירו עצמם למשטרה, יובאו לדיון בבית משפט השלום בתל אביב בבקשה להארכת מעצרם. הארבעה חשודים במעורבות בלינץ' בשוטרים שהתרחש בבני ברק, ביום חמישי האחרון.
|
|
|
נשלח ב-25/1/2021 18:08 |
|
| |

|
|
|
נשלח ב-25/1/2021 18:10 |
|
| |
אבי גדלוביץ:
בית משפט השלום בתל אביב האריך ביומיים את מעצרם של ארבעת החשודים בתקיפת השוטרים ביום חמישי בבני ברק. נציגי חסידות 'ויז'ניץ-מרכז' טוענים כי במשטרה 'עבדו' עליהם, והבטיחו את שחרור החשודים בתום החקירה - בתמורה להסגרתם
האם המשטרה אכן הבטיחה את השחרור? גורם בחסידות הציג בפני בית המשפט התכתבות עם קצין מודיעין במרחב דן, בה נכתב "יהיה בסדר", בתגובה לעניין אי הארכת מעצרם של החשודים.
גורם שהיה מעורב בהסגרת החשודים: "אני מזועזע. המשטרה שיקרה עלינו. האירוע יפגע בשיתוף הפעולה בעתיד עם המגזר החרדי"
**תיקון. המעצר הוארך בשלושה ימים
|
|
|
נשלח ב-27/1/2021 00:00 |
|
| |
תקיפת השוטרים בלבוש אזרחי בבני ברק: ארבעת חסידי ויז'ניץ-מרכז שהסגירו עצמם למשטרה אחרי האירוע שוחררו הערב למעצר בית
|
|
|
נשלח ב-27/1/2021 00:10 |
|
| |
האמת שכל אתרי החדשות והצייצנים רחוקים מאוד מכל מה שהיה שם באותו לילה ובהמשך, ולכן לא מפרשנים נכון את ההסגרה. המשטרה פשוט הצליחה מעל המשוער בתרגיל ההסחה הגדול שלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-27/1/2021 00:20 |
|
| |
גינגישראלי כתב: |  | האמת שכל אתרי החדשות והצייצנים רחוקים מאוד מכל מה שהיה שם באותו לילה ובהמשך, ולכן לא מפרשנים נכון את ההסגרה. המשטרה פשוט הצליחה מעל המשוער בתרגיל ההסחה הגדול שלה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הצליחה במה?
אני מבין שארבעת המתנדבים הללו הם לא בדיוק מי שהמשטרה חיפשה.
|
|
|
|