נשלח ב-1/2/2021 14:16 |
|
| |
8 מלמדים בת"ת חסידי בבית שמש קיבלו קנס 10.000 ₪ כ"א
|
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 14:22 |
|
| |
אז סתם אומרים שהחרדים לא מכניסים כסף למדינה?
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 14:27 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 14:43 |
|
| |
החוק החדש של אתמול כבר נכנס לרשומות?
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 14:43 |
|
| |
זה טוב שהשוטרים השתוללו ונתנו דוחות מכל הבא ליד, כך יהיה הרבה יותר קל לבטל אותם.
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 14:47 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 15:55 |
|
| |
ראיתי שפרסמו שזה 'פייק ניוז'
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 16:07 |
|
| |
כבר אמרו שהשוטרים 'שנוררים' - בבוקר מסתובבים בשטיבלאך, וובלילה - בטישים ובחתונות - - -
בדיחות על חשבון מלמדי תשב"ר שעליהם נאמר ואוהביו כצאת השמש בגבורתו. כל הנוגע בהם כנוגע בבבת עינו של קוב"ה נותן התורה, אשר על ידי חכמיו בדור האחרון הורה בכגון דא להמשיך בלימודים ביתר שאת וביתר עוז "על פי הכללים" כפי שמקובל לומר
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 16:08 |
|
| |
חריף_ומקשה כתב: |  | ראיתי שפרסמו שזה 'פייק ניוז' |
|
מה זה משנה, הרעיון הוא לפתוח פה כל שעה וחצי אשכול, ככלב השב אל קיאו
|
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 16:18 |
|
| |
יוחנןש כתב: |  | כבר אמרו שהשוטרים 'שנוררים' - בבוקר מסתובבים בשטיבלאך, וובלילה - בטישים ובחתונות - - -
בדיחות על חשבון מלמדי תשב"ר שעליהם נאמר ואוהביו כצאת השמש בגבורתו. כל הנוגע בהם כנוגע בבבת עינו של קוב"ה נותן התורה, אשר על ידי חכמיו בדור האחרון הורה בכגון דא להמשיך בלימודים ביתר שאת וביתר עוז "על פי הכללים" כפי שמקובל לומר |
|
הקב"ה הורה לחכמי הדור להורות לעמו לא לעטות מסיכות? לעשות לוויות דמים ענקיים? לעשות חתונות דמים רבי משתתפים? לקיים תפילות דמים בהתקהלות במקומות סגורים? דאס איז נישט אונזער גאט!!! וְלֹא אֹתִי קָרָאתָ יַעֲקֹב כִּי יָגַעְתָּ בִּי יִשְׂרָאֵל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 16:19 |
|
| |
איש_חשוב כתב: |  |
חריף_ומקשה כתב: |  | ראיתי שפרסמו שזה 'פייק ניוז' |
|
מה זה משנה, הרעיון הוא לפתוח פה כל שעה וחצי אשכול, ככלב השב אל קיאו |
|
שדה9 קדמך
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 01/02/2021 16:19:57
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 16:20 |
|
| |
יוחנןש כתב: |  | כבר אמרו שהשוטרים 'שנוררים' - בבוקר מסתובבים בשטיבלאך, וובלילה - בטישים ובחתונות - - -
בדיחות על חשבון מלמדי תשב"ר שעליהם נאמר ואוהביו כצאת השמש בגבורתו. כל הנוגע בהם כנוגע בבבת עינו של קוב"ה נותן התורה, אשר על ידי חכמיו בדור האחרון הורה בכגון דא להמשיך בלימודים ביתר שאת וביתר עוז "על פי הכללים" כפי שמקובל לומר |
|
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 16:47 |
|
| |
אתה יודע יותר טוב מהתלמידי חכמים מי האלוקים ? כמה תלמידים יש לך כמה קירבת להשי"ת שיש לך כוח לומר בריש גלי שהאלוקים של התלמידי חכמים אינו האלוקים שלך ? (שאלה רטורית)
מושגים כתב: |  | יוחנןש כתב: |  | כבר אמרו שהשוטרים 'שנוררים' - בבוקר מסתובבים בשטיבלאך, וובלילה - בטישים ובחתונות - - -
|
הקב"ה הורה לחכמי הדור להורות לעמו לא לעטות מסיכות? לעשות לוויות דמים ענקיים? לעשות חתונות דמים רבי משתתפים? לקיים תפילות דמים בהתקהלות במקומות סגורים? דאס איז נישט אונזער גאט!!! וְלֹא אֹתִי קָרָאתָ יַעֲקֹב כִּי יָגַעְתָּ בִּי יִשְׂרָאֵל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
נשלח ב-1/2/2021 16:54 |
|
| |
הוא כבר מזמן לא אלוקיך. נטשת אותו - עם צאת האייפון לחושך העולם, ועם קבלת ואימוץ מסריו, מחזותיו, ודעותיו.
את כל המסורת אתה קורא 'פרימיטיבים' - והנה 'קוד' ליצי קטן אחד נגד כלל ישראל בן 3500 שנה.
לגופו של דבר, אדרבה, תאמר לי איזה 'גדול' משכמו ומעלה, סגר ישיבה קטנה או גדולה. מהמחנה החרדי (האשכנזי) כמובן.
|
|
|
|
| |
הכובס1 כתב: |  | אתה יודע יותר טוב מהתלמידי חכמים מי האלוקים ? כמה תלמידים יש לך כמה קירבת להשי"ת שיש לך כוח לומר בריש גלי שהאלוקים של התלמידי חכמים אינו האלוקים שלך ? (שאלה רטורית)
מושגים כתב: |  | יוחנןש כתב: |  | כבר אמרו שהשוטרים 'שנוררים' - בבוקר מסתובבים בשטיבלאך, וובלילה - בטישים ובחתונות - - -
|
הקב"ה הורה לחכמי הדור להורות לעמו לא לעטות מסיכות? לעשות לוויות דמים ענקיים? לעשות חתונות דמים רבי משתתפים? לקיים תפילות דמים בהתקהלות במקומות סגורים? דאס איז נישט אונזער גאט!!! וְלֹא אֹתִי קָרָאתָ יַעֲקֹב כִּי יָגַעְתָּ בִּי יִשְׂרָאֵל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
עבודה זרה, גילוי עריות, ושפיכות דמים, ייהרג ובל יעבור. בזה אין חכמות ואין פשרות (תשובה רטורית) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| |
כל המקטרגים כאן, ושופכי הביבין דמתא, שולחים את נעריהם ובחוריהם למוסד לימודים בעצם ימים אלה!!
אתם עם של שקרנים. או של מאזוכיסטים (בעלי שנאה עצמית).
ואדרבה, לדידכם אתם מאבדים את יקיריכם לדעת.
|
|
|
|