רק אצל החרדים: הפכו מחסן למעבדה סורולוגית, ויאללה נעשה קופה על התמימים
בשכונת גאולה במקום מסריח ומטונף ללא שום תנאים סניטרים ללא חלונות ותאורה מספקת מפעיל איזה יזם זריז "מעבדה" של לוקחות דמים ולטענתו במחיר של 200 שח מקבלים תוצאות תוך יום, זה שאני מפקפק בעצם ההליך ההזוי וכשרותו נניח בצד, אבל התנאים הם איומים, דלת מקרטעת לכיוון הרחוב בתקווה שתיכנס קצת אור, הקירות מקולפות מטונפות וחפות מכל סימן או מודעה למי המקום שייך ומי עומד מאחורי המיזם החלטוריסטי הזה, ויש כמה שולחנות רעועות עם כסאות מקרטעות ואין כסאות לשבת ולהמתין לתורך אלא אנשים עומדים בשורה אחד בתוך השני בלי שום מרחק אחד נושף בעורפו של השני ואין שום פרטיות ככה משתחל נחש של אנשים עד הרחוב, וכל אחד ואחת מתיישב/ת בשיטת הסרט נע מושיטים זרוע חשוף לעבר נשים חסודות שאין לי מושג מה ההכשרה שלהן אבל הן לא לבושות כאחיות בלבוש סניטרי כמו חלוק לבן וכו', והן מנסות לקחת דמים למבחנות ולפעמים גם מצליחות, ככה עובדים עלינו חבר'ה משלנו, לא די מה שאנו עוברים מכל הסגרים והחל"ת וכו' בא יזם זה ועושה עלינו קופה שאני מטיל ספק בתוקפו בכשרות ובנכונות הבדיקה.
נשלח ב-2/2/2021 08:57
החרדים מנסים להקים רפואה אלטרנטיבית ועושים זאת תמורת סכום צנוע של 200 שקל ואתה מזלזל. עוד 70 שנה זה יראה יפה כמו של החילונים אנחנו רק בהתחלה
נשלח ב-2/2/2021 08:59
ליטאישעבר כתב:
החרדים מנסים להקים רפואה אלטרנטיבית ועושים זאת תמורת סכום צנוע של 200 שקל ואתה מזלזל. עוד 70 שנה זה יראה יפה כמו של החילונים אנחנו רק בהתחלה
לא הבנתי את טענות פותח האשכול האם מישהו מכריח אנשים להיות לקוחות של "המעבדה הפיראטית"? גם במקומות רשמיים ראינו תור ממתינים ארוך לנטילת דמים כדי לשלול קורונה שזה חמור הרבה יותר :בעצם הפגישו אנשים עם סימפטומים ודאיים שהדביקו אחרים בדרך לבדיקה.
נשלח ב-2/2/2021 10:36
תעשה גם אתה אסף הרופא לוקח 150 שקל, וצריך לנסוע לצריפין קמו יזמים בכמה מקומות הזמינו בדיקה מרוכזת ומכרו לאנשים בעוד חמישים - 70 שקל, דמי פרסום ושמירת קישואין, וכולם מרוצים, אסף הרפא מכר בדיקות, הנבדקים קבלותשובה מדויקת ומקצועית (ולא של קופח שלילי חיובי, אלא עם מספר בדיוק) בלי לטרוח לנסיעה מרוחקת, והיזמים הביאו לחם הביתה, מה לך להתלונן צר עין שכמוך
חתיכת אפס משועמם שמחפש להיות פריי בגרוש ולקטר על החרדים. (ההוא לפחות מקבל משכורת על זה)
הסברתי הכי ברור במה מדובר, מציאות שאין טוב ממנה לכולם, מקל על אנשים, גם מבחינת הטרחה גם מבחינת המידע על מצבם, ואידיוט אחד שבא לו לפתוח אשכול, וללכלכך יושב מול המקלדת ומבסוט