נשלח ב-4/2/2021 14:51 |
|
| |
חסיד גור מכבה לנהג האוטובוס בכוח את הרדיו
|
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 15:19 |
|
| |
המוטציה הגוראית
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 15:30 |
|
| |
לאפרושי מאיסורא.
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 15:38 |
|
| |
חריף_ומקשה כתב: |  | |
|
לא שאני מגן על אלימות, אך כמה הערות:
1. מדובר באירוע מלפני 4 שנים, אם שאולזון נזקק לחומרים ישנים וממוחזרים (או מי ששולח לו), זה מעיד עליו או על השולח.
2. הנהג פעל בניגוד לחוק. ויש לי יסוד סביר להניח שאם זה היה קורה באוטובוס סטנדרטי של אברכים שנוסעים לקרית ספר, והנהג היה מסרב לכבות, גם הם היו מכבים לו בכוח.
והנה לשון החוק:
422. (א) הנהג והכרטיסן לא יפעילו מקלט רדיו, מקלט טלויזיה או מכשיר אחר המשמיע קולות או צלילים באוטובוס בקול רם, הן בנסיעות עירוניות והן בבין-עירוניות, ועליהם להפסיק את פעולת הרמקולים המיועדים לנוסעים, וכן להנמיך קול הרמקול שלידם, לפי דרישת אחד הנוסעים.
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 16:08 |
|
| |
במבט ראשון זה באמת חילול ה', מצד שני כבר הייתי במצבים שהייתי מבין אותו.
בזמנו, כשפרשת קצב התפוצצה והפרשנים בחדשות פירטו את המעשים "ברחל בתך הקטנה", הייתי באוטובוס שבו הנהג שם את הערוץ בפול ווליום ואפילו אני התחלתי לנוע באי-נוחות במושב, ובאותו הזמן היו גם ילדים (חרדים) באוטובוס.
אז בלי אודיו אי אפשר לשפוט את המקרה הזה..
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 16:52 |
|
| |
הנוסע צודק בהחלט. הנהג עובד אצל הנוסעים, ולא להיפך.
|
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 17:00 |
|
| |
ועדיין יש צורה
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 17:01 |
|
| |
מה זה "קול רם" ומי מחליט על כך?
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 19:31 |
|
| |
גלאגוזים כתב: |  | הנוסע צודק בהחלט. הנהג עובד אצל הנוסעים, ולא להיפך. |
|
גם אתה מגן על האלימות של כת רשעי גור נדלן??? הנהג הוא עובד חברת הנסיעות ולא אצל הנוסעים שהוא מסיע אותם ממקום למקום!! הוא צריך לנהוג באדיבות אבל זכותו של נהג לשמוע מוסיקה לטעמו!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 19:43 |
|
| |
כרגיל כמו בכל ענין ונושא, כל החרדים לדבר ה' חושבים בצד אחד, וכל המופקרים חושבים להיפך אולי מיותר שאביא את דעתי, אבל בגלל שזה לא עולה לי כסף אדחוף את זה אין מצב שמנין יהודים עבדקנים יושבים ושומעים ביחד רדיו, גם אם מדובר בחדשות, על אחת כמה וכמה אם מדובר בשירה מטונפת
|
|
|
נשלח ב-4/2/2021 20:42 |
|
| |
גלאגוזים
שרית560 כתב: |  | גלאגוזים כתב: |  | הנוסע צודק בהחלט. הנהג עובד אצל הנוסעים, ולא להיפך. |
|
גם אתה מגן על האלימות של כת רשעי גור נדלן??? הנהג הוא עובד חברת הנסיעות ולא אצל הנוסעים שהוא מסיע אותם ממקום למקום!! הוא צריך לנהוג באדיבות אבל זכותו של נהג לשמוע מוסיקה לטעמו!!
|
|
ראשית, יש שמועות שהחסיד הנ"ל נמנה דווקא על חסידי הגאון הרב שאול. עליהם מותר להגן???
שנית, חוק הוא חוק! והוא אוסר על הנהג השמיע רדיו באופן שמפריע לנוסעים. ממש לא משנה מה הסיבה שהוא מפריע.
|
|
|
|