נשלח ב-8/2/2021 18:03 |
|
| |
האם פורים תשפ"א יהיה מושלג ?
על אף שעדיין לא ר"ח אדר, ועם כל ההסתייגויות, המפות ניראות טוב, ויש סיכוי שהשבוע של פורים יהיה לבן בעיר הקודש. פורים משולש לבן... איפה ג'וק שיתן תחזית מוסמכת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 18:17 |
|
| |
נראה שתרחיש כזה יהיה מצוי\ין ליולי אדלשטיין שכבר מפחד מההתקהלויות בפורים... מעניין איזה "מסירות נפש" נראה אצל הקוראים לעצמם "חסידים" על מנת להשתתף בטישים שכידוע זה חובה של יהרג ואל יעבור, אז מה זה קצת שלג... ביטוי לא ראוי נמחק ע"י בחדרי חרדים
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 18:49 |
|
| |
קלעפער
מצדרביעי כתב: |  | נראה שתרחיש כזה יהיה מצוי\ין ליולי אדלשטיין שכבר מפחד מההתקהלויות בפורים... מעניין איזה "מסירות נפש" נראה אצל הקוראים לעצמם "חסידים" על מנת להשתתף בטישים שכידוע זה חובה של יהרג ואל יעבור, אז מה זה קצת שלג... |
|
ה"לכאורה" זה כדי שלא יתבעו אותך תביעת דיבה?...
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 19:23 |
|
| |
בחדרי חרדים
מצדרביעי כתב: |  | נראה שתרחיש כזה יהיה מצוי\ין ליולי אדלשטיין שכבר מפחד מההתקהלויות בפורים... מעניין איזה "מסירות נפש" נראה אצל הקוראים לעצמם "חסידים" על מנת להשתתף בטישים שכידוע זה חובה של יהרג ואל יעבור, אז מה זה קצת שלג... |
|
איך היית מרגיש אם היו מדברים עליך כ " הקוראים לעצמם מזרוחניקים" אלו הששים לעזוב כל דבר שבקדושה כמו בסיפור עם האניה, דבר ראשון זורקים את הטלית ותפילין לים
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 19:39 |
|
| |
דבר_תורה
אחר כך הוא יקושש פה קולות של בהמות לחבריו הסרוגים, פפעע
|
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 19:47 |
|
| |
רבותי1
כמה זילזול בזולת אפילו הדבר אחר יותר מתורבת ממך.
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 21:08 |
|
| |
לכל מי שלא הבין, אבהיר: אני בהחלט רואה בהתנהגויות ובתרבות של רוב החסידים לאורך הקורונה התנהגות בהמית, תגידו לי אתם - מי שלא מוכן לוותר על הרגליו כהוא זה וזה שכל המדינה סובלת בגללו ונכנסת לסגר מעניין לו את הזרת מה זה אם לא התנהגות בהמית?
והמשל הדמגוגי מהספינה והתפילין הוא כמובן לא דומה, אם כבר הרמתם להנחתה - ההתנהגות של רוב החסידים משולה לאחד שהיה באנייה סוערת והיה לו שטריימל ותפילין ובחר לזרוק את התפילין לפני השטריימל וד"ל....
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 21:32 |
|
| |
איש_חשוב כתב: |  | נראה שתרחיש כזה יהיה מצוי\ין ליולי אדלשטיין שכבר מפחד מההתקהלויות בפורים... מעניין איזה "מסירות נפש" נראה אצל כל הבהמות לכאורה הקוראים לעצמם "חסידים" על מנת להשתתף בטישים שכידוע זה חובה של יהרג ואל יעבור, אז מה זה קצת שלג...
איך היית מרגיש אם היו מדברים עליך כ "הקוראים לעצמם מזרוחניקים" אלו הששים לעזוב כל דבר שבקדושה כמו בסיפור עם האניה, דבר ראשון זורקים את הטלית ותפילין לים |
| כנראה הגר"א צדק במלחמתו בחסידים, אם הם משווים טיש פורים לטלית ותפילין.
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 21:41 |
|
| |
מצדרביעי
דבר_תורה כתב: |  | נראה שתרחיש כזה יהיה מצוי\ין ליולי אדלשטיין שכבר מפחד מההתקהלויות בפורים... מעניין איזה "מסירות נפש" נראה אצל כל הבהמות לכאורה הקוראים לעצמם "חסידים" על מנת להשתתף בטישים שכידוע זה חובה של יהרג ואל יעבור, אז מה זה קצת שלג...
אחר כך הוא יקושש פה קולות של בהמות לחבריו הסרוגים, פפעע |
|
הסרוגים אינם חברי יותר מאשר החרדים אליהם אני משתייך, אבל הסיבה העיקרית (או אחת מהסיבות העיקריות) מדוע אני חושב שעדיף הפעם להצביע למפלגה של סמוטריץ' זה דווקא בגלל הבהמיות שהחסידים ונציגיהם גילו, אז אמור מעתה במקום "אחר כך", "זו גם הסיבה"....
|
|
|
נשלח ב-8/2/2021 23:33 |
|
| |
הדרא קושיא לדוכתא..
יש סיכוי לשלג בפורים?
|
|
|
נשלח ב-9/2/2021 00:17 |
|
| |
מצדרביעי כתב: |  | לכל מי שלא הבין, אבהיר: אני בהחלט רואה בהתנהגויות ובתרבות של רוב החסידים לאורך הקורונה התנהגות בהמית, תגידו לי אתם - מי שלא מוכן לוותר על הרגליו כהוא זה וזה שכל המדינה סובלת בגללו ונכנסת לסגר מעניין לו את הזרת מה זה אם לא התנהגות בהמית?
והמשל הדמגוגי מהספינה והתפילין הוא כמובן לא דומה, אם כבר הרמתם להנחתה - ההתנהגות של רוב החסידים משולה לאחד שהיה באנייה סוערת והיה לו שטריימל ותפילין ובחר לזרוק את התפילין לפני השטריימל וד"ל.... |
|
|
|
|
נשלח ב-9/2/2021 02:26 |
|
| |
ולמה הוספת אם כך את ה"לכאורה"?
|
|
|
|