בית פורומים בחדרי חרדים

למה אין לחם אחיד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2021 11:25 לינק ישיר 
למה אין לחם אחיד?

הלחם יותר בריא, יותר זול, וגם הכי טעים כשהוא טרי.
אם זה הופסק בגלל הקורונה, נראה שנוח להם להמשיך עם זה למרות שהסיפור הסתיים.

ועוד משהו קטן..
אנג'ל (שלא חייבים לי כלום וכו'..) מעלים רק עכשיו לזמן קצר, את מחיר הלחמניות הארוכות מ- 4 ב- 10 ל- 3.1 ליחידה. בעיני זה ניצול שפל ובוטה!


נשלח מהאנדרואיד שלי




דווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/4/2021 13:25 לינק ישיר 
פלדלפי

אךטובוחסד כתב:
הלחם יותר בריא, יותר זול, וגם הכי טעים כשהוא טרי.
אם זה הופסק בגלל הקורונה, נראה שנוח להם להמשיך עם זה למרות שהסיפור הסתיים.

ועוד משהו קטן..
אנג'ל (שלא חייבים לי כלום וכו'..) מעלים רק עכשיו לזמן קצר, את מחיר הלחמניות הארוכות מ- 4 ב- 10 ל- 3.1 ליחידה. בעיני זה ניצול שפל ובוטה!


נשלח מהאנדרואיד שלי


זה יותר זול משנה שעברה... מוצאי פסח הקודם (לפני הקורונה) מכרו באנג'ל לחמניה ב4 ש"ח !!! 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/4/2021 13:53 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
למה אין לחם אחיד?

הלחם יותר בריא, יותר זול, וגם הכי טעים כשהוא טרי.
אם זה הופסק בגלל הקורונה, נראה שנוח להם להמשיך עם זה למרות שהסיפור הסתיים.

ועוד משהו קטן..
אנג'ל (שלא חייבים לי כלום וכו'..) מעלים רק עכשיו לזמן קצר, את מחיר הלחמניות הארוכות מ- 4 ב- 10 ל- 3.1 ליחידה. בעיני זה ניצול שפל ובוטה!



יותר טעים. ובריא. ובזול. כשאופים בבית!
ואיך אמרתי למישהו?
עדיף לחם מקמח לבן שאופים בבית.
על לחם מקמח מלא, ותעשייתי...


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/4/2021 14:26 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

אךטובוחסד כתב:
למה אין לחם אחיד?

הלחם יותר בריא, יותר זול, וגם הכי טעים כשהוא טרי.
אם זה הופסק בגלל הקורונה, נראה שנוח להם להמשיך עם זה למרות שהסיפור הסתיים.

ועוד משהו קטן..
אנג'ל (שלא חייבים לי כלום וכו'..) מעלים רק עכשיו לזמן קצר, את מחיר הלחמניות הארוכות מ- 4 ב- 10 ל- 3.1 ליחידה. בעיני זה ניצול שפל ובוטה!



יותר טעים. ובריא. ובזול. כשאופים בבית!
ואיך אמרתי למישהו?
עדיף לחם מקמח לבן שאופים בבית.
על לחם מקמח מלא, ותעשייתי...



אחחח כמה אני אוהב לחם אחיד קריספי וטרי על הבוקר… ואגב, עד כמה שידוע לי, בניגוד ללחם הפרוס, באחיד אין את כל החומרים המשמרים המסוכנים


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/4/2021 15:59 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
למה אין לחם אחיד?

הלחם יותר בריא, יותר זול, וגם הכי טעים כשהוא טרי.
אם זה הופסק בגלל הקורונה, נראה שנוח להם להמשיך עם זה למרות שהסיפור הסתיים.

ועוד משהו קטן..
אנג'ל (שלא חייבים לי כלום וכו'..) מעלים רק עכשיו לזמן קצר, את מחיר הלחמניות הארוכות מ- 4 ב- 10 ל- 3.1 ליחידה. בעיני זה ניצול שפל ובוטה!


נשלח מהאנדרואיד שלי



כי לסופרים נמאס מהמכונות לפריסת לחם.


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/4/2021 17:00 לינק ישיר 

מזכיר לי את המכולת השכונתית, עם המוכר שהיה חותך את ככר הלחם לחצי, למי שהיה מעונין בחצי ככר לחם



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/4/2021 18:21 לינק ישיר 

והלבן כן קיים? כמדומני שסימן ההבדל היו שניים או שלושה פסים...



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/4/2021 18:33 לינק ישיר 

אין לחם אחיד(סטנדרטי) מאז הקורונה..
אם למישהו מתחשק- פנו לחברי הכנסת ובקשו חוק בו יאלצו למכור את הפרוס במחיר האחיד או לייצר "אחיד"-גם אם הוא זול יותר..

תוקן על ידי בקיצר ב- 04/04/2021 18:33:24




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/4/2021 19:40 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
אךטובוחסד כתב:
למה אין לחם אחיד?

הלחם יותר בריא, יותר זול, וגם הכי טעים כשהוא טרי.
אם זה הופסק בגלל הקורונה, נראה שנוח להם להמשיך עם זה למרות שהסיפור הסתיים.

ועוד משהו קטן..
אנג'ל (שלא חייבים לי כלום וכו'..) מעלים רק עכשיו לזמן קצר, את מחיר הלחמניות הארוכות מ- 4 ב- 10 ל- 3.1 ליחידה. בעיני זה ניצול שפל ובוטה!



יותר טעים. ובריא. ובזול. כשאופים בבית!
ואיך אמרתי למישהו?
עדיף לחם מקמח לבן שאופים בבית.
על לחם מקמח מלא, ותעשייתי...


נשלח מהאנדרואיד שלי




קמח לבן ממש לא בריא ! ! !

לא בבית ולא מחוץ לבית,

הלחם האחיד שממנו מייצרים גם פיתות הרבה יותר בריא,

הנה מה שכותבים על הלחם האחיד "מאפיית עין בר" (אחת המאפיות הגדולות בארץ)

קמח אחיד:

בימי המנדט הבריטי, עם פרוץ מלחמת העולם השנייה, בשל המחסור בקמח מיובא, נקבע כי הלחם בארץ ייוצר מתערובת קמח מיוחדת, "קמח סטנדרד פלשתינאי (א"י)". קמח זה היה כהה יותר בגלל ניצול מרבי של גרעיני החיטה. היום הקמח האחיד נטחן בעיקר מהאנדוספרם אך מכיל גם אזורים כהים יותר בחיטה ועשיר יותר בסיבים מקמח לבן.

https://www.einbar.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%92%D7%99%D7%9D/








דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
   
בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה אין לחם אחיד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר