נשלח ב-6/6/2022 23:24 |
|
| |
יום אחרי "קבלת התורה" בחורי ישיבה ממלאים את יציע הכנסת

|
|
|
|
נשלח ב-6/6/2022 23:29 |
|
| |
אין חילול השם גדול מזה ! ! !
אני ממש לא מבין את משגיחי הישיבות,
בחור שייתפס מצולם בכנסת צריך להיות מחוץ לישיבה לכמה חודשים ! ! !
בגלל היותו מחלל שם שמים ברבים
|
|
|
נשלח ב-6/6/2022 23:32 |
|
| |
מדוע שלא יהיו רבים בציבור שיאמינו לליברמן שבכוללים רק שותים קפה אם רואים בחורי ישיבה שתורתם אמנותם מבלים ביציע הכנסת במקום בישיבה?
תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/06/2022 23:34:51
|
|
|
נשלח ב-6/6/2022 23:53 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-6/6/2022 23:54 |
|
| |
אגלה לך סוד, יותר ממחצית מאברכי הכולל אינם מנצלים את מרבית השעות בכולל ללימוד תורה. יש כוללים רציניים שמי שלא לומד כל הזמן אין לו מה לחפש שם. אבל רוב הכוללים לא כאלה.
|
|
|
נשלח ב-6/6/2022 23:55 |
|
| |
רציף כתב: |  | |
|
תשאל את ראש הישיבה שלהם, הוא יסביר לך
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 00:03 |
|
| |
חריף_ומקשה כתב: |  | אגלה לך סוד, יותר ממחצית מאברכי הכולל אינם מנצלים את מרבית השעות בכולל ללימוד תורה. יש כוללים רציניים שמי שלא לומד כל הזמן אין לו מה לחפש שם. אבל רוב הכוללים לא כאלה. |
|
זה לא קל למלא את החובה כמו שצריך, אך בוודאי שלא קשה מאוד להימנע מלהגיע ליציע הכנסת ולתרום לחילול שם שמיים
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 00:58 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 01:55 |
|
| |
hhaavv
חריף_ומקשה כתב: |  | אגלה לך סוד, יותר ממחצית מאברכי הכולל אינם מנצלים את מרבית השעות בכולל ללימוד תורה. יש כוללים רציניים שמי שלא לומד כל הזמן אין לו מה לחפש שם. אבל רוב הכוללים לא כאלה. |
|
שקר וכזב!!!! "רוב"??? יש כאלה שלא לומדים, או שלומדים פחות, אבל רוב??? אתה חושב שתקבל על התגובה הזאת תקציב מוגדל מליברמן???
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 06:47 |
|
| |
אני דוקא רואה מושבים רבים ריקים...
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 06:48 |
|
| |
לגופה של טענה, מי שחשב ש100% מהבחורים לומדים כל הזמן. אכן התבדה. כל בר דעת מבין שהמציאות אינה כזו.
רוב הבחורים לומדים היטב. יש כאלו שלא לומדים בכלל. ויש את הבחורים שלומדים למחצה לשליש ולרביע.
|
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 07:19 |
|
| |
מדובר בקרקס, עם הפעלולנים "מאחזי העיניים" הטובים מסוגם, בד"כ ללא בעיות צניעות מיוחדות, והכי חשוב, בחינם!! מה עדיף? שיילכו לכדורגל? למועדונים? מצאו להם הצגה טובה להפוגה אחרי סדרי היום בישיבה, במקום "לבלות'' במקומות מפוקפקים שאינם תואמים את רוח התורה. בכנסת, הכל גלוי, השקר בולט, בעיקר בממשל הנוכחי, ויש פה אפילו "סדר מוסר" חי, איך לא להיראות וממה אמורים להקיא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 07:52 |
|
| |
מה הבעיה בדיוק, מתוך רבבות בחורי ישיבה ירושלמיים, החליטו כמאה בחורים לצפות בהצגה הטובה בעיר, מה הבעיה, באותו סגנון אפשר לכתוב לאחר יום שישי הקרוב, חילול ה' אלפי בחורי ישיבה הלכו לים, שבוע אחרי קבלת התורה, וכן הם גם העיזו לאכול פיצה, מותר להתרווח , ומי שמבקר זאת, נראה לי שאיננו מת על בני ישיבה, גם כאשר הם לומדים
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 09:58 |
|
| |
במבט חטוף יש יש בין 30 ל40 בחורי ישיבה מתוך אלפי בחורי הישיבות ... בחורים שמחפשים משהו להתאוור
הבעיה היא לא בזה שהם שם אלא בנראות! להפך עדיף שזה יהיה הבילוי שלהם ולא כמו מאות אחרים שגודשים את שוק מחנה יהודה..
הבעיה היחידה בכנסת שזה נותן נשק לשונאים שלנו
|
|
|
נשלח ב-7/6/2022 10:28 |
|
| |
|
|
|
|