|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:22 |
|
| |
נתן כל המוכרים שם "הם ישראלים המוכרים בשר כשר" ?
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:24 |
|
| |
כימאית כתב: |  | פושע מי שפתח את האשכול אם זה הלכתית בסדר למה אתה מנסה להכניס נושאים רגשיים כי זה לא הכשרות של הקהילה שלך |
|
למה הוא פושע? כי כימאית החליטה....
איזה מזל שהיא לא מנהלת הפורום
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:29 |
|
| |
כימאית
זה ההכשר של הקהילה שלי לו גם רציתי אין ברדיות של כ 15 ק"מ חנות אחת שמוכרת בשר בהכשר אחר חוץ מכדתיא !
אכשאוו לעובדות:
יש חותמת ופלומבה על הבשר וגם פלומבה על המשאית
כמו שציינתי בפתיחת האשכול , מבחינת ההלכה אין שום בעיה , אבל איזה הכשר בארץ למשל היה עובר על זה לסדר היום?!? ( אולי אני טועה ?)....
אגב , בכדתיא המוסג " משגיח תמידי " לא קיים בלכסיקון ! שום חנות בשר או מסעדה אין לו משגיח תמידי !
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:30 |
|
| |
gerade כתב: |  | כימאית זה ההכשר של הקהילה שלי לו גם רציתי אין ברדיות של כ 15 ק"מ חנות אחת שמוכרת בשר בהכשר אחר חוץ מכדתיא ! אכשאוו לעובדות: יש חותמת ופלומבה על הבשר
וגם פלומבה על המשאית כמו שציינתי בפתיחת האשכול , מבחינת ההלכה אין שום בעיה , אבל איזה הכשר בארץ למשל היה עובר על זה לסדר היום?!?
( אולי אני טועה ?).... אגב , בכדתיא המושג " משגיח תמידי " לא קיים בלכסיקון ! שום חנות בשר או מסעדה אין לו משגיח תמידי ! |
|
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:31 |
|
| |
1
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:32 |
|
| |
[תוקן
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:34 |
|
| |
סליחה רציתי לתקן ולא הצליח יצא כפל
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:44 |
|
| |

|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 14:54 |
|
| |
אתה פוסק לפי ההלכה או לפי ההרגש? כמו כן, לא ידעתי שיש איזושהי נפ"מ בכשרות בין שב"ק ליום חול!
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 15:08 |
|
| |
דרור
לפי ההלכה 100%
אין שום נק"מ בין שב"ק וחול , רק אצלי ( מעוטי יכולת בשר זה לשב"ק בלבד )
תאר לעצמך : משאית בשר בבני ברק , פורקת סחורה בהכשר מהודר , נו משאית בבני ברק , הרבה סקרנים , ופתאום רואים חזירים במשאית .... ושואלים את המשגיח ( אופס אין משגיח במשאית ) והתשובה : אה , חזירים , אה זה כלום , זה הולך לנוצרים בבית לחם .....
תאר לעצמך סיטועציה דומה ליד חנות בשר בהכשר בד"ץ , לאנדא או רובין....
100% כשר רק הרגש מטומטם של כמה עמהארצי"ם
|
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 15:15 |
|
| |
רגש??? מה אפשר להוסיף על בשר כשר שנמצא ליד חזיר? מבחינתכם שיהיו מסודרים יחד בארגזים
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 15:23 |
|
| |
דברתי אם כמה רבנים בלונדון היום , וכולם אמרו לי זה שאלה של הרגש ותו לא......
מה לעשות אצלי הרגש הוא דבר חזק .....
אצלי ואצל חברי ההרגשה היא " הלם הלם ותדהמה "
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 15:33 |
|
| |
זה לא דבר חדש שבאותו משאית מובילים בשר כשר וטרף ביחד , אני כבר דברתי על זה עם אחד מהמשגיחים והוא אמר לי שההסדר הוא כך , הבשר הטרף תלוי בסוף המשאית והכשר בקדמת המשאית כך שזה לא נוגע ואים הבשר הטרף נגע בכשר אז שוטפים את זה , המשאית מגיע מבית השחיטה לסטאמפורד היל סגור עם בלומבה רק לחנות הראשונה , ולחנות השניה והשלישית אין בלומבה ואת זה כל אחד יכול ליראות ,
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 15:37 |
|
| |
את בעיית ההרגש אפשר לפתור בכך שהחזיר פושט טלפיו
|
|
|
נשלח ב-5/7/2011 16:24 |
|
| |
בראדווי
אז בוא נבין:
קודם כל זה לא נוגע , ואם זה נוגע ...., !
ובין חנות אחת לשני לא צריך פלומבה?!?
|
|
|
|