בית פורומים שידוכי חרדים

סדנת שוקולד קבוצתית (=

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2020 21:38 לינק ישיר 

בס"ד


אני כאן... כותבת עכשיו את ההסבר...



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 21:54 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד


אני כאן... כותבת עכשיו את ההסבר...


יופי חיכיתי לך 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 22:13 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד


 ובכן... הוראות הכנה:


1. לקלף בזהירות את הבננה ולחתוך ע"ג משטח/צלחת, עם סכין חדה לעיגולים, לא דקים/עבים במיוחד...(כשמגיעים לצורת העיקול של הבננה? לזרום עם הסכין לפי עיקול הבננה, כדי שייצא עיגול מדויק)

2. לחתוך את השוקולד לקוביות- ידנית.

3. ליבש טוב את הסיר/ קערת נירוסטה שבו נשים את השוקולד...(מים הורסים את מרקם השוקולד)

4. להמיס את השוקולד בשיטת הבן מארי. כפי שמוסבר בסרטון, אם אתם מתחילים וחוששים לשרוף את השוקולד? עדיף להסיר את 2 הסירים מהאש לאחר שחלק מהשוקולד נמס ולשים ע"ג צלחת ולהמשיך לבחוש בזהירות...
(חשוב לבחוש את השוקולד בתדירות גבוהה ולא להשאיר אותו במצב סטאטי...)
5. חשוב לאחוז בידית הסיר ביד אחת כשמערבבים את השוקולד עם הכף ביד השניה, כדי שהסיר לא יחליק עליכם בטעות...

6. לאחר שהשוקולד נמס, נא לשים את הסיר עם השוקולד ע"ג צלחת ולשים כף שמן על כל 150 גרם שוקולד...
(במקור זה כף שמן לכל 100 גרם שוקולד, אך תתחילו עם כף שמן ל150 גרם ואם תראו שזה סמיך מדי? תוסיפו ממש מעט... יותר מדי שמן? הורס את המרקם ועדיף להיזהר...)
דבר זה עוזר לשוקולד להיות נוזלי יותר וקל לעבודה...

7. צריך לבחוש היטב את השוקולד עם השמן ואח"כ להוסיף כף אגוזים...

8. להכין מראש מגש מכוסה בנייר אפיה(לגזור לפי המידה של המגש/ הצלחת)

9.  להטביל את עיגולי הבננה החתוכה, בשוקולד עם מזלג, בתנועה סיבובית עדינה, כדי שהשוקולד יגיע לכל
הכיוונים...

10. לאחר שרואים שהעיגול בננה מצופה מכל הכיוונים, כשהוא מעל המזלג, צריך להקיש עם המזלג מעט על קצוות הסיר כדי לגרום לעודפי השוקולד המומס שעל הבננה להישפך לסיר...כך יוצרים מראה "נקי" יותר , ומראה המתקרב למטבע שוקולד...

11. להניח בזהירות ע"ג הנייר אפיה(בתבנית) כך לעשות עם יתר העיגולים...

12. להניח במקרר עד להתקשות השוקולד... (בערך 15-20 דק') וכמובן לשמור בקירור עד להגשה...

13. להביט ביצירה, לטעום ולגרום לסביבתכם לחייך וליהנות ממעשי ידיכם...

 
האמת שאני חשבתי על רעיון צורת המטבעות, מקווה מאד שתיהנו מכך...


אם יש לכן/ם שאלה... אני כאן כדי לענות...


באהבה,

חייכנית









תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:43:58




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 22:16 לינק ישיר 

תודה על ההוראות הברורות.. אני מתחילה 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 22:33 לינק ישיר 

בס"ד


בשמחה מתוקה...

מקסים... תעדכני איך הולך...



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 22:39 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד


בשמחה מתוקה...

מקסים... תעדכני איך הולך...


זה פשוט לא הולך.. 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 22:41 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד


חחח הכול בסיידר... כל ההתחלות קשות.....

ספרי לי באיזה שלב זה נתקע...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:41:33




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 22:45 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחח הכול בסיידר... כל ההתחלות קשות.....ספרי לי באיזה שלב זה נתקע...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:41:33



לא משנה.. זה לא ממש הולך... כנראה שבננה ושוקולד לא נדבקים ביניהם. 
במתכון שראיתי צריך בננה קפואה. אולי זה מה שהיה יכול לעזור. בכל מקרה השילוב די טעים.. רק צריך ללמוד איך עושים את זה.



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 22:49 לינק ישיר 

בס"ד


לי זה הלך בלי הקפאה...פשוט צריך להתאמץ קצת יותר...
אבל אכן יתכן שהקפאה יכולה לעזור כי זה מקפיא את השוקולד במהירות ע"ג הבננה...

אז אל תתייאשי... תנסי שוב... תקפיאי 15 דק' ותנסי שוב....



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 22:51 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד


לי זה הלך בלי הקפאה...פשוט צריך להתאמץ קצת יותר...
אבל אכן יתכן שהקפאה יכולה לעזור כי זה מקפיא את השוקולד במהירות ע"ג הבננה...

אז אל תתייאשי... תנסי שוב... תקפיאי 15 דק' ותנסי שוב....


זהו שאני כבר מפוצצת, אכלתי שתי בננות.. אין מי שיאכל את הנסיונות שלי 





דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 22:51 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד


בכל מקרה איך שלב ההמסה היה? 

לפחות למדת להמיס שוקולד נכון... כבר שלב אחד עברת...אז מקודם כל הכבוד לך...
עכשיו נותר עוד שלב, שזה הציפוי... אל תתייאשי מהר

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:54:27




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 22:53 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"ד


לי זה הלך בלי הקפאה...פשוט צריך להתאמץ קצת יותר...
אבל אכן יתכן שהקפאה יכולה לעזור כי זה מקפיא את השוקולד במהירות ע"ג הבננה...

אז אל תתייאשי... תנסי שוב... תקפיאי 15 דק' ותנסי שוב....

זהו שאני כבר מפוצצת, אכלתי שתי בננות.. אין מי שיאכל את הנסיונות שלי 






בס"ד

חחח 2 בננות עם מעט שוקולד שהצלחת להטביל? הגעת לשלב המקרר או התייאשת?

אל תדאגי יהיו המון קופצים לזה... אם לא היום אז מחר...



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 22:56 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דלי זה הלך בלי הקפאה...פשוט צריך להתאמץ קצת יותר...אבל אכן יתכן שהקפאה יכולה לעזור כי זה מקפיא את השוקולד במהירות ע"ג הבננה...אז אל תתייאשי... תנסי שוב... תקפיאי 15 דק' ותנסי שוב....זהו שאני כבר מפוצצת, אכלתי שתי בננות.. אין מי שיאכל את הנסיונות שלי בס"דחחח 2 בננות עם מעט שוקולד שהצלחת להטביל? הגעת לשלב המקרר או התייאשת?אל תדאגי יהיו המון קופצים לזה... אם לא היום אז מחר...


לא הצלחתי להטביל כל כך.. אבל למרוח קצת כן.. אני צריכה קליינטים בשביל להכין.. אבא שלי שאל אותי מה זה המשחק הזה... אין פה ילדים שמוכנים לאכול הכל 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 22:57 לינק ישיר 

בס"ד


אבל אם מקפיאים? חשוב להוציא את הבננות מהמקפיא רק כשהשוקולד כבר מוכן לטבילה...

וכמובן עדיף להקפיא חצי שעה...



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 22:58 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דבכל מקרה איך שלב ההמסה היה? לפחות למדת להמיס שוקולד נכון... כבר שלב אחד עברת...אז מקודם כל הכבוד לך...עכשיו נותר עוד שלב, שזה הציפוי... אל תתייאשי מהר

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:54:27



פעם ראשונה המסתי את זה בתוך שקית ששמתי במים חמים.. זה הפשיר די בקלות.. 
אחכ ניסיתי בשיטת הבן מארי שמתי מחבת קטנה בתוך מחבת גדולה מלאה במים חמים אבל כנראה שנשפך טיפה מים לתוך השוקולד אז זה הפך לעיסה כמו פלסטלינה 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
   
בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סדנת שוקולד קבוצתית (=
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.