בית פורומים שידוכי חרדים

סדנת שוקולד קבוצתית (=

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2020 22:58 לינק ישיר 

אולי מישהו שהצליח מוכן להעלות תמונה?



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 22:59 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דלי זה הלך בלי הקפאה...פשוט צריך להתאמץ קצת יותר...אבל אכן יתכן שהקפאה יכולה לעזור כי זה מקפיא את השוקולד במהירות ע"ג הבננה...אז אל תתייאשי... תנסי שוב... תקפיאי 15 דק' ותנסי שוב....זהו שאני כבר מפוצצת, אכלתי שתי בננות.. אין מי שיאכל את הנסיונות שלי בס"דחחח 2 בננות עם מעט שוקולד שהצלחת להטביל? הגעת לשלב המקרר או התייאשת?אל תדאגי יהיו המון קופצים לזה... אם לא היום אז מחר...

לא הצלחתי להטביל כל כך.. אבל למרוח קצת כן.. אני צריכה קליינטים בשביל להכין.. אבא שלי שאל אותי מה זה המשחק הזה... אין פה ילדים שמוכנים לאכול הכל 



בס"ד




נו זה כבר התחלה טובה...(כמה שמן שמת? אם שמים יותר מדי? זה אכן נהיה כך...)

חחחח תגידי לו שאת משחקת בשוקולד...

תנסי על בננה אחת וזהו... העיקר זה ללמוד את הרעיון... מקסימום תקפיאי ותאכלי את כל יום כמה מטבעות, בתור חטיף אנרגיה טעים....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 23:01:42




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:00 לינק ישיר 

בס"ד


אם אבא שלך יטעם? הוא רוב הסיכויים יאהב, כל משפחתי התלהבו מזה...



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:07 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד


אם אבא שלך יטעם? הוא רוב הסיכויים יאהב, כל משפחתי התלהבו מזה...


כשאני אצליח.. אני אנסה עוד מעט שוב.. נשארה לי בננה אחת להקפיא אותה 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 23:07 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דבכל מקרה איך שלב ההמסה היה? לפחות למדת להמיס שוקולד נכון... כבר שלב אחד עברת...אז מקודם כל הכבוד לך...עכשיו נותר עוד שלב, שזה הציפוי... אל תתייאשי מהר

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:54:27



פעם ראשונה המסתי את זה בתוך שקית ששמתי במים חמים.. זה הפשיר די בקלות.. 
אחכ ניסיתי בשיטת הבן מארי שמתי מחבת קטנה בתוך מחבת גדולה מלאה במים חמים אבל כנראה שנשפך טיפה מים לתוך השוקולד אז זה הפך לעיסה כמו פלסטלינה 




בס"ד

נו ברור....מים הורסים את השוקולד!

עכשיו הכול מובן...פשוט לא היית ממושמעת על ההתחלה...


גם לי קרה כך פעם... לכן חשוב סיר/קערת נירוסטה ולא מחבת! אבל זה חשוב שחווית אתזה, כך את מכירה את השוקולד, מה נכון ומה לא...


אז בעצם מה עשית עם השוקולד שהמסת בשקית? היית יכולה להשתמש בו...

גם בשיטה זו  אגב, חשוב מאד לייבש את השקית עם נייר, לפני שחותכים בקצה ומרוקנים את התכולה לצלוחית כדי להטביל(עדיף כלי מזכוכית)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 23:14:20




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:12 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"ד


אם אבא שלך יטעם? הוא רוב הסיכויים יאהב, כל משפחתי התלהבו מזה...

כשאני אצליח.. אני אנסה עוד מעט שוב.. נשארה לי בננה אחת להקפיא אותה 



בס"ד


אוקי אז בוא נלך על בטוח עכשיו...

אל תוסיפי אגוזים ותמיסי את השוקולד היטב ותדייקי בכמות של השמן. רק אם השוקולד סמיך מדי תוסיפי עוד רבע כפית...
וכמובן לערבב היטב...

חשוב שתמתיני שהשוקולד מעט יתקרר ולא להטביל ישר כשזה חם... אלא פושר...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 23:23:33




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:13 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דבכל מקרה איך שלב ההמסה היה? לפחות למדת להמיס שוקולד נכון... כבר שלב אחד עברת...אז מקודם כל הכבוד לך...עכשיו נותר עוד שלב, שזה הציפוי... אל תתייאשי מהר

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:54:27

פעם ראשונה המסתי את זה בתוך שקית ששמתי במים חמים.. זה הפשיר די בקלות.. אחכ ניסיתי בשיטת הבן מארי שמתי מחבת קטנה בתוך מחבת גדולה מלאה במים חמים אבל כנראה שנשפך טיפה מים לתוך השוקולד אז זה הפך לעיסה כמו פלסטלינה בס"דנו ברור....מים הורסים את השוקולד!עכשיו הכול מובן...פשוט לא היית ממושמעת על ההתחלה...גם לי קרה כך פעם... לכן חשוב סיר/קערת נירוסטה ולא מחבת! אבל זה חשוב שחווית אתזה, כך את מכירה את השוקולד, מה נכון ומה לא...אז בעצם מה עשית עם השוקולד שהמסת בשקית? היית יכולה להשתמש בו...גם שם חשוב מאד לייבש את השקית לפני שמרוקנים אותה לצלוחית כדי להטביל(עדיף מזכוכית)


טוב טוב הבנתי מה הטעות שלי.. יש לי גם סיר מנירוסטה, אני אנסה פעם הבאה 
בנתיים אני ממש שבעה אז אני אחכה להזדמנות שיהיה לי תיאבון 




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 23:16 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד


ועוד משהו חשוב...


חשוב שהמים בתחתית של הסיר הראשון לא יגעו בתחתית הסיר השני עם השוקולד, לכן צריך למלא רק שליש סיר במים...

ניתן להטביל כמו שמכינים חביתה... פשוט לזרוק אתזה לסיר/קערה (/צלוחית קטנה ועמוקה מעט)
ולהפוך אתזה וכך זה "מכוסה" שוקולד...

נ.ב


לא חובה להיות ליד הגז... מי שרוצה בטוח לא לשרוף את השוקולד? ניתן לשים מים רותחים בסיר ואח"כ סיר ע"ג סיר כמו בשיטת הבן מארי.... ולבחוש עד להמסה מלאה...





תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 23:55:12




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:25 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

נו ברור....מים הורסים את השוקולד!

עכשיו הכול מובן...פשוט לא היית ממושמעת על ההתחלה...


גם לי קרה כך פעם... לכן חשוב סיר/קערת נירוסטה ולא מחבת! אבל זה חשוב שחווית אתזה, כך את מכירה את השוקולד, מה נכון ומה לא...




אכן, במפעלים מנקים את צינורות הייצור ב..שוקולד!  (זה למה יש הכשרים שכותבים גם על שוקולד פרווה "חלבי")

שאלת תם: לא עדיף קרמי, מבחינת נקיון אח"כ?



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:29 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
בס"דנו ברור....מים הורסים את השוקולד!עכשיו הכול מובן...פשוט לא היית ממושמעת על ההתחלה...גם לי קרה כך פעם... לכן חשוב סיר/קערת נירוסטה ולא מחבת! אבל זה חשוב שחווית אתזה, כך את מכירה את השוקולד, מה נכון ומה לא...אכן, במפעלים מנקים את צינורות הייצור ב..שוקולד!  (זה למה יש הכשרים שכותבים גם על שוקולד פרווה "חלבי")שאלת תם: לא עדיף קרמי, מבחינת נקיון אח"כ?


למה מנקים בשוקולד? איך הוא מנקה?

כנראה שקרמי לא מעביר את החום היטב.. ואז לוקח הרבה זמן לשוקולד לימס.



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 23:33 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
למה מנקים בשוקולד? איך הוא מנקה?


לדוגמא בין השוקולד חלב לשוקולד מריר, צריך לנקות את הצינורות מהשאריות של הקודם, אבל אסור להזרים בהם מים, אז פשוט מזרימים בהם שוקולד..



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:36 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
למה מנקים בשוקולד? איך הוא מנקה?לדוגמא בין השוקולד חלב לשוקולד מריר, צריך לנקות את הצינורות מהשאריות של הקודם, אבל אסור להזרים בהם מים, אז פשוט מזרימים בהם שוקולד..


אהה הבנתי.. מוזר שאי אפשר לנקות עם מים ולחכות שיתייבש.



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 23:37 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דועוד משהו חשוב...חשוב שהמים בתחתית של הסיר הראשון לא יגעו בתחתי הסיר עם השוקולד, לכן צריך למלא רק שליש סיר במים...ניתן להטביל כמו שמכינים חביתה... פשוט לזרוק אתזה לסיר/קערה (/צלוחית קטנה ועמוקה מעט)ולהפוך אתזה וכך זה "מכוסה" שוקולד...נ.בלא חובה להיות ליד הגז... מי שרוצה בטוח לא לשרוף את השוקולד? ניתן לשים מים רותחים בסיר ואח"כ סיר ע"ג סיר כמו בשיטת הבן מארי.... ולבחוש עד להמסה מלאה...



תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 23:30:29



אני אנסה מחר שוב בצורה יותר מדויקת... נראה שזה אכן משהו טעים 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/10/2020 23:40 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דבכל מקרה איך שלב ההמסה היה? לפחות למדת להמיס שוקולד נכון... כבר שלב אחד עברת...אז מקודם כל הכבוד לך...עכשיו נותר עוד שלב, שזה הציפוי... אל תתייאשי מהר

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 22:54:27

פעם ראשונה המסתי את זה בתוך שקית ששמתי במים חמים.. זה הפשיר די בקלות.. אחכ ניסיתי בשיטת הבן מארי שמתי מחבת קטנה בתוך מחבת גדולה מלאה במים חמים אבל כנראה שנשפך טיפה מים לתוך השוקולד אז זה הפך לעיסה כמו פלסטלינה בס"דנו ברור....מים הורסים את השוקולד!עכשיו הכול מובן...פשוט לא היית ממושמעת על ההתחלה...גם לי קרה כך פעם... לכן חשוב סיר/קערת נירוסטה ולא מחבת! אבל זה חשוב שחווית אתזה, כך את מכירה את השוקולד, מה נכון ומה לא...אז בעצם מה עשית עם השוקולד שהמסת בשקית? היית יכולה להשתמש בו...גם שם חשוב מאד לייבש את השקית לפני שמרוקנים אותה לצלוחית כדי להטביל(עדיף מזכוכית)

טוב טוב הבנתי מה הטעות שלי.. יש לי גם סיר מנירוסטה, אני אנסה פעם הבאה 
בנתיים אני ממש שבעה אז אני אחכה להזדמנות שיהיה לי תיאבון 




בס"ד



בסיידר אוותר לך...רק כי את לא תלמידתי ברשמי...


אם היית לצידי כרגע? לא היית משוחררת עד שהיית מצליחה...

הייתי יושבת איתך אפילו 10 שעות בסבלנות...

אבל העיקר שהכרת קצת את עולם השוקולד... תעדכני אותי וכמובן אל תחששי לשאול ולשתף ב"פאשלות"...


גם אני אוהבת לחקור ולנסות המון(גם דברים שלא רשומים בשום מקום) עד שמגיעה להצלחה...

את יודעת כמה ניסיתי עם המד חום(יש מד חום מיוחד לשוקולד) עד שהצלחתי לעשות טמפרינג? הנשמה יצאה כמעט... אבל לא וויתרתי לעצמי...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 23:44:42




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
נשלח ב-4/10/2020 23:40 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
למה מנקים בשוקולד? איך הוא מנקה?לדוגמא בין השוקולד חלב לשוקולד מריר, צריך לנקות את הצינורות מהשאריות של הקודם, אבל אסור להזרים בהם מים, אז פשוט מזרימים בהם שוקולד..

אהה הבנתי.. מוזר שאי אפשר לנקות עם מים ולחכות שיתייבש.


נראה לי שמים בצינורות נשארים.

חוצמזה ש"זמן זה כסף"..



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
   
בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סדנת שוקולד קבוצתית (=
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.