גדולי ישראל מזהירים, לא להסתפק בפתק לבן, אלא פשוט להדיר רגליים מהקלפיות
להתנתק מהם ומהמונם לגמרי
אחד החברים הטובים שלך ביותר עובד כמזכיר קלפי בגוש דן אתם אוהבים כסף....ולא מענין אתכם מהיכן, ופתאום מותר.... כל השאר אצלכם דמגוגיה עלובה
אתה צריך להבין שלדידם זו לא אידיואלגיה קנאית פשוט אין למי להצביע. אין להם שום סיבה להצביע למפלגת יהדות התורה כשגפני אומר בלי להתבייש לראש עיר דת"ל אם אתה רוצה להציק לחרדים תציק לעצניקים וכשרובינשטיין ושאר אנשי דגל פועלים לסגור בתי כנסת של מי שנשמע לרב האחר. הם בדיוק כמו לפיד שפועל נגד מי שלא שומע לרב שלו. אבל להתפרנס ממזכירות קלפי אין שום בעיה מבחינתם לא מדובר בטומאת אהל וכיו"ב.
שידור חי ממעמד רבבות אלפי ישראל ובראשם מרן שר התורה בעיר הקודש ב"ב ערב הבחירות ניסן תשע"ט למען הרשימה החרדית "יהדות התורה" שסימנה ג' http://www.bhol.co.il/news/989838
שידור חי ממעמד רבבות אלפי ישראל ובראשם מרן שר התורה בעיר הקודש ב"ב ערב הבחירות ניסן תשע"ט למען הרשימה החרדית "יהדות התורה" שסימנה ג' http://www.bhol.co.il/news/989838
למה לא הבאת תיעוד ממעמד הרבבות בכותל בראשות מנהיג דגל הרב קנייבסקי למען מרן מוישה ליאון שליט"א?
או ממעמד 'שש שלוש' או מהריקודים המעורבים של נוער הדגל בחגיגת הניצחון של נציגם של מרן הרב קנייבסקי והשר אביגדור ליברמן?
בני היהדות הנאמנה לא נסחפים אחר הזרם והם מבינים היטב היטב את אשר לפניהם...
תוקן על ידי ערלכער_ייד ב- 07/04/2019 20:01:46
נשלח ב-7/4/2019 22:22
זה מאד חשוב במיוחד כעת לאור הצבועים שברצותם מנופפים שהבחירות זה "חוב קדוש" וברצותם מנופפים שזה "איסור חמור", כשהיתד בידיהם זה חוב קדוש" וכשנטלה מהם מקיימים בנפשם את אשר התרת אסרתי. את ברקוביץ וברקת הם יכולים לשים בקלפי כי זה "הצלת התורה" אך להצביע למען הרשימה החרדית העומדת תחת הנהגתם של גדולי הדור חלילה וחס.
ההנהגה הטרוריסטי של הפלג שמיררה את חיי הנמנעים מלבחור בעבר, נשארה עם אידיאולוגיית הטרור, וכיום הם ממשיכים בטרור בכיוון ההפוך.
כך נראית אידיאולוגיה של שקר
נשלח ב-7/4/2019 22:23
נחתום כתב:
מיםאחרונים כתבה:
ערלכער_ייד כתב:
גדולי ישראל מזהירים, לא להסתפק בפתק לבן, אלא פשוט להדיר רגליים מהקלפיות
להתנתק מהם ומהמונם לגמרי
אחד החברים הטובים שלך ביותר עובד כמזכיר קלפי בגוש דן אתם אוהבים כסף....ולא מענין אתכם מהיכן, ופתאום מותר.... כל השאר אצלכם דמגוגיה עלובה
אתה צריך להבין שלדידם זו לא אידיואלגיה קנאית פשוט אין למי להצביע. אין להם שום סיבה להצביע למפלגת יהדות התורה כשגפני אומר בלי להתבייש לראש עיר דת"ל אם אתה רוצה להציק לחרדים תציק לעצניקים וכשרובינשטיין ושאר אנשי דגל פועלים לסגור בתי כנסת של מי שנשמע לרב האחר. הם בדיוק כמו לפיד שפועל נגד מי שלא שומע לרב שלו. אבל להתפרנס ממזכירות קלפי אין שום בעיה מבחינתם לא מדובר בטומאת אהל וכיו"ב.
כמה יגדל כבוד התורה מחרתיים כאשר יתברר שמתוך מיליון וחצי יהודים החרדים לדבר ה' בארה"ק רק חצי מיליון יצביעו למפלגות המתקראות חרדיות, ובזה יתברר שמיליון יהודים (ואולי יותר!) נשמעים לדעת גדול הדור זצ"ל.
תוסיף למצגת מחר את נחתום ידידך שישב מחר כמזכיר קלפי בעיר חילונית
א. אני לא משתייך בשום צורה לפלג כך שאני לא נותן דין וחשבון לאף אחד. ב. אני לא עובד כמזכיר קלפי משתלם לי יותר לעבוד בעבודה הרגילה שלי ב200% שכר. ג. אין שום הגיון להצביע למפלגה ששמה על דגלה להציק למי שנשמע לרב האחר ומעמידה בראש מנהיגותה הרוחנית יהודי שלא מציית לא ב של היהדות ושל הדרך ארץ שזה דין תורה ושמיעה לפסק דין ולבוררות והדגל השני שלו זה לימוד התורה כמה שיותר בשיטחיות.
א. אני לא משתייך בשום צורה לפלג כך שאני לא נותן דין וחשבון לאף אחד. ב. אני לא עובד כמזכיר קלפי משתלם לי יותר לעבוד בעבודה הרגילה שלי ב200% שכר. ג. אין שום הגיון להצביע למפלגה ששמה על דגלה להציק למי שנשמע לרב האחר ומעמידה בראש מנהיגותה הרוחנית יהודי שלא מציית לא ב של היהדות ושל הדרך ארץ שזה דין תורה ושמיעה לפסק דין ולבוררות והדגל השני שלו זה לימוד התורה כמה שיותר בשיטחיות.