|
|
נשלח ב-19/1/2021 23:58 |
|
| |
מושגים כתב: |  |
הוא אמר את זה סמוך לנישואי בנו הוא לא אמר זה כל התקופה על שמחות של אנשים פרטיים. האינטרס ברור. אני לא הייתי מלשין על כזו חתונה, אבל לא אצטער כשאשמע שמישהו משלנו הלשין והאירוע התפוצץ.
|
|
|
|
|
|
נשלח ב-20/1/2021 00:05 |
|
| |
תמניא_אפי כתב: |  |
הוא אמר את זה סמוך לנישואי בנו הוא לא אמר זה כל התקופה על שמחות של אנשים פרטיים. האינטרס ברור. אני לא הייתי מלשין על כזו חתונה, אבל לא אצטער כשאשמע שמישהו משלנו הלשין והאירוע התפוצץ.
|
|
מחברי שמעת שהסיפור של דאראג היה מבוים על ידי דאראג בעצמם למטרת יחסי ציבור
|
|
|
|
|
נשלח ב-20/1/2021 00:10 |
|
| |
שדאראג בעצמם הזעיקו את המשטרה כדי שידברו על החתונה שלהם לפחות כמו החתונה של בלז, ואכן הצליח למעלה מן המשוער. אפילו ראש הממשלה בכבודו ובעצמו הזכיר היום את החתונה שלהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-20/1/2021 00:10 |
|
| |
הגעתי למסקנה שרבי עקיבא איגר, אם היה חי בימינו, היה נחשב חרד"ל, בטח שלא חרדי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-20/1/2021 00:13 |
|
| |
שדאראג בעצמם הזעיקו את המשטרה כדי שידברו על החתונה שלהם לפחות כמו החתונה של בלז, ואכן הצליח למעלה מן המשוער. אפילו ראש הממשלה בכבודו ובעצמו הזכיר היום את החתונה שלהם.
|
|
רק בעלזער חסיד יכול להגיד ככה, אבל אתה יודע מה, יכול להיות... אבל מה זה נוגע לדיון? מה זה נוגע לאמירה של הרבי מבובוב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-20/1/2021 00:16 |
|
| |
אלי_ו כתב: |  |
הגעתי למסקנה שרבי עקיבא איגר, אם היה חי בימינו, היה נחשב חרד"ל, בטח שלא חרדי.
|
|
דיבורי הבל כבר אמרתי לא פעם שאי אפשר בכלל לדמות מגיפה ויראלית למגיפה בקטריאלית, וזה חוץ ממה שאז מתו בתקופה של בערך חצי שנה 2% מהאוכלוסייה בשונה מהקורונה שאנחנו רחוקים אפילו מעשירית האחוז נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-20/1/2021 00:18 |
|
| |
|
|
דיבורי הבל
כבר אמרתי לא פעם שאי אפשר בכלל לדמות מגיפה ויראלית למגיפה בקטריאלית, וזה חוץ ממה שאז מתו בתקופה של בערך חצי שנה 2% מהאוכלוסייה בשונה מהקורונה שאנחנו רחוקים אפילו מעשירית האחוז
|
|
|
|
|
נשלח ב-20/1/2021 00:19 |
|
| |
|
|
דיבורי הבל
כבר אמרתי לא פעם שאי אפשר בכלל לדמות מגיפה ויראלית למגיפה בקטריאלית, וזה חוץ ממה שאז מתו בתקופה של בערך חצי שנה 2% מהאוכלוסייה בשונה מהקורונה שאנחנו רחוקים אפילו מעשירית האחוז
|
|
חצי אחוז
|
|
|
|
|
|