1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

נמאס לכם מעוגות גבינה? קבלו מתכון לפנקייק

אנחנו מוצפים במתכונים מסובכים על עוגות בשלוש שכבות שחונקות אחרי שלושה ביסים מרוב שהן עמוסות. קבלו מתכון קליל לפנקייק - אין יותר טעים מזה, לכל יום וממש לאו דווקא לשבועות. לארוחת ערב שהילדים יטרפו, או לחובבי הבוקר המתוק אם אתם משקיעים

מאיה הבלין, ג' סיון תשע"ט 06/06/2019 13:48

פנקייק פנקייק מיוחדים לשבועות צילום: מאיה הבלין

תרגישו חופשי לשחק עם המתכון הזה, הוא סלחני ומתחשב. אם חסר לכם משהו, תאלתרו מצרך אחר שיש לכם בבית. יצא מושלם, מבטיחה.

בשביל הבריאות, אני מכינה אותם מקמח כוסמין לבן, גבינה לבנה ומעט מאד סוכר חום. כמו שאמרתי, תזרמו ושימו מה שאתם אוהבים.

חומרים:

3/4 כוס קמח.

3 כפות גבינה לבנה 5%.

1 ביצה.

2 כפות סוכר.

1/2 כוס חלב.

2 כפות שמן קוקוס או שמן קנולה.

1 כפית א. אפיה.

מעט תמצית וניל.

הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה לקבלת בלילה חלקה.

מחממים מחבת ומשמנים אותה קלות מאד. כשהיא חמה שופכים מהבלילה אל המחבת עיגולים לפי הגודל האהוב עליכם ומנמיכים את האש.

כשמתחילים לראות בועות על פני הפנקייק הופכים לצד השני. מחכים עוד דקה או שתיים ומוציאים לצלחת.

לא משמנים את המחבת שוב. השימון הראשוני מספיק לנו לכל הכמות.

ממשיכים להכין עוד פנקייקים, הסימן להפוך אותם הוא כאמון הבועות שמופיעות כשצד אחד מוכן.

מגישים מיד עם מייפל/ סירופ שוקולד/ דבש/ אבקת סוכר או כל מה שאתם אוהבים.

 

 





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.