הוארך מעצר האברך שפגע בגיסו בן ה-9
בית משפט השלום בירושלים האריך את מעצרו של אברך חרדי שהודה מיוזמתו בתקיפה ממושכת של ילד מאז גיל 5 • כל הפרטים

בית משפט השלום בירושלים האריך לפני זמן קצר (ראשון) את מעצרו של אברך חרדי בן 22 מגבעת זאב עד ליום שלישי.
יצוין כי מדובר באברך שהודה מיוזמתו בתקיפה ממושכת של ילד מאז גיל 5. בנוסף, הוא חשוד בפגיעה בילדים בתלמוד תודה, עת שימש שם כמורה.
כפי שדווח ב'בחדרי חרדים' לראשונה בשבוע שעבר, מדובר באברך צעיר שלפני למעלה משנה פנה לרשויות והודה בתקיפה של 15-20 פעמים בגיסו הילד בן ה-9, מאז היותו בן 5 למשך שנה וחצי-שנתיים. הוא נשלח לטיפול עם אישור של וועדת הפטור.
מאז עזב מיוזמתו את תפקידו כמלמד בתלמוד תורה. בתחילת שבוע שעבר הגיע דיווח למחלקת הרווחה על חשד כי אותו החשוד פגע בילדים בתלמוד התורה בטרם עזב. בעקבות כך, הועבר דיווח למשטרה והחשוד שהוזמן לחקירה נעצר.
-
"איפה את אמא?": שכונת הר שמואל מסרבת להתאושש מהטרגדיה של משפחת בן שטרית -
הזדמנות להשקעה נדירה: המרכז המסחרי בהר שמואל -
עוצר נשימה: צילומי אוויר משכונת הפאר החרדית -
חידת מוצ"ש: 'בחדרי חרדים' ממשיך לפנק בשוברים שווים -
לאחר פטירתו: יהודה בארקן ז"ל תובע גולשת שהכפישה אותו -
בד"ה: השתקן של מאה שערים הלך לעולמו -
הנוסע איים על הצלם החב"די בטיסת החילוץ: "ארצח אותך" -
טרגדיה: אישה בת 43 נפטרה מהמחלה הקשה
-
איך אברך בן 22 פוגע בגיסו כבר 4 שנים??
אני
-
וואו. לא קל כך להודות בחטא. כאחת שמכירה סיפור כזה מקרוב יש להעריך את האברך הזה ללא כל קשר למעשיו המגונים. (ל”ת)
עדאל
-
מודה ועוזב ירוחם.
שריר
-
מודה ועוזב ירוחם?
טל
-
-
אם אתה בעלזאר אז אתה יכול 4 שנים ויותר לעשות כל פשע אפשרי כי בסדום ועמורה הכל מותר.. (ל”ת)
ירמיה
-
?
-
-
אילו לא היה עוזב מיוזמתו, היה מקודם לרב גאון הדור
ואגב
תגובות