1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

שילוב מושלם: ארטיק יוגורט וממרח לוטוס

היוגורט וממרח הלוטוס משתלבים נפלא זה בזה, גם המבוגרים וגם הילדים מתלהבים מהארטיקים הקטנים והמשובחים האלו • לכן, תמיד כדאי לוודא שיש כאלו במקפיא, להפתיע בסיום הארוחה

מירי שינקר, ל' סיון תשע"ט 03/07/2019 08:46

כ־12יח'  20 דק' הכנה

המרכיבים:

1/2 צנצנת ממרח לוטוס

12 כוסיות פלסטיק חד פעמיות, או כלים ייעודיים לארטיקים

12 מקלות עץ

לסירופ הסוכר:

1 כוס סוכר

1/2 כוס מים

1/2 כפית מיץ לימון טרי

לארטיקים:

1 מכל שמנת מתוקה

2 גביעי יוגורט 1.5%

הוראות הכנה:

  1. מורחים את ממרח הלוטוס בכוסות, כך שיכסה חלק מהתחתית והדפנות. מקפיאים את הכוסות במקפיא.
  2. הסירופ: מבשלים בסיר קטן את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עד שהסירופ מסמיך. מניחים לצינון מלא.
  3. הארטיקים: מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס מהסירופ ומערבבים בזהירות. יוצקים לכוסות, נועצים מקל בכל כוס ומקפיאים במשך לילה. מוציאים את הארטיקים מהכוסות (אפשר לצקת קצת מים חמימים על הכוסות, להקלת החילוץ) ומגישים.

בתאבון!

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;