1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

שילוב מושלם: ארטיק יוגורט וממרח לוטוס

היוגורט וממרח הלוטוס משתלבים נפלא זה בזה, גם המבוגרים וגם הילדים מתלהבים מהארטיקים הקטנים והמשובחים האלו • לכן, תמיד כדאי לוודא שיש כאלו במקפיא, להפתיע בסיום הארוחה

מירי שינקר, ל' סיון תשע"ט 03/07/2019 08:46

כ־12יח'  20 דק' הכנה

המרכיבים:

1/2 צנצנת ממרח לוטוס

12 כוסיות פלסטיק חד פעמיות, או כלים ייעודיים לארטיקים

12 מקלות עץ

לסירופ הסוכר:

1 כוס סוכר

1/2 כוס מים

1/2 כפית מיץ לימון טרי

לארטיקים:

1 מכל שמנת מתוקה

2 גביעי יוגורט 1.5%

הוראות הכנה:

  1. מורחים את ממרח הלוטוס בכוסות, כך שיכסה חלק מהתחתית והדפנות. מקפיאים את הכוסות במקפיא.
  2. הסירופ: מבשלים בסיר קטן את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עד שהסירופ מסמיך. מניחים לצינון מלא.
  3. הארטיקים: מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס מהסירופ ומערבבים בזהירות. יוצקים לכוסות, נועצים מקל בכל כוס ומקפיאים במשך לילה. מוציאים את הארטיקים מהכוסות (אפשר לצקת קצת מים חמימים על הכוסות, להקלת החילוץ) ומגישים.

בתאבון!




עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.