1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

סיגרים של פילו בתפוחי עץ וקרם לוטוס

אלגנטיות שמתפצחת בפה, עלי פילו דקיקים עם תפוחי עץ גרני סמית חמצמצים וממרח לוטוס קראנץ'

שימי פרקש, י"א תשרי תש"פ 10/10/2019 09:00

אלגנטיות שמתפצחת בפה, עלי פילו דקיקים עם תפוחי עץ גרני סמית חמצמצים וממרח לוטוס קראנץ'.

10 סיגרים

לסיגרים:

10 עלי פילו

25 גר חמאה מומסת/ מרגרינה

 למלית:

1/2 צנצנת ממרח לוטוס קראנץ'

25 גר' חמאה / מרגרינה

2 כפות סוכר חום

3 תפוחי עץ ירוקים גרני סמית מקולפים וחתוכים לקוביות

3 כפות צימוקים

1 כפית לימון טרי סחוט

קורט קינמון

2 כפות אבקת פודינג וניל

 לעיטור:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1.להניח במחבת חמה את החמאה והסוכר ולהביא להמסה. להוסיף את תפוחי העץ ולטגן כ- 2 דקות.  להוסיף את הצימוקים, הלימון והקינמון ולערבב בעדינות, להוסיף את אבקת הפודינג הווניל, לערבב ולהסיר מהאש. לצנן.

2.לפרוס עלה פילו, להבריש במעט חמאה ולהניח מעליו עלה נוסף. לחתוך את 2 העלים לחצי, למרוח קרם לוטוס בשכבה דקה על העלה, להניח את תפוחי העץ ולגלגל תוך כי הידוק.

3.לחמם תנור ל-180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח סיגר ליד סיגר. לאפות כ-15 דקות . להוציא ולפזר אבקת סוכר. להגיש חם.

בתאבון





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.