1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

מתכון למתבל פטרוזיליה חריף

שילוב טעמים ייחודי | מרירות מתונה של הפטרוזיליה עם חריפות מאוחרת שתורם הפלפל | משתלב במגוון מנות

מאיה הבלין, ט' חשון תש"פ 07/11/2019 23:04

מהצלחת של מאיה . . צילום: מאיה הבלין

 

מתבל פשוט שלוקח דקה להכין. הוא מעולה בכל דבר. על סנדויץ, סלט, דגים ועוד. אפשר לשלוט ברמת החריפות לפי טעמכם- תלוי כמה פלפל ירוק יכנס פנימה. אם אתם לא בקטע של חריף מעודן הרבה יותר- אפשר להחליף את הפלפל ב3-4 שיני שום, זה יוצא גם מעולה.

 

חומרים:

צרור פטרוזיליה

פלפל ירוק חריף

שמן זית

מלח

הכנה:

מכניסים הכל למעבד מזון/שייקר/בלנדר מוט.

טוחנים עד למרקם דומה לפסטו. אם יבש מידי או קשה לטחון מוסיפים עוד שמן זית. טועמים. מוסיפים מלח אם חסר ופלפל חריף- לפי הטעם.



עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. תוספות  

    הנסי בן הנסי

  2. קוראים לזה בעברית  

    מרוקאית