באמצע ההרצאה: בנו של הנשיא לשעבר נרצח בדקירות
דרמה בבית החולים שלוספארק בבירת גרמניה, ד"ר פריץ פון וייצזקר, בנו של קנצלר גרמניה לשעבר, נרצח במהלך הרצאה שמסר על ידי אחד המשתתפים | המשטרה עצרה גבר בן 57 בסיוע הנוכחים, אחד מהם נפצע קשות

פריץ פון וייצזקר, רופא בעיר ברלין - גרמניה, נדקר על ידי אדם בבית החולים, ומת במקום, הדוקר נעצר. הנרצח הוא בנו של ריכרד פון וייצזקר, מי שהיה נשיא גרמניה בין השנים 1984 ל-1994, והלך לעולמו בגיל 94 בשנת 2015.
בנו של הנשיא לשעבר של גרמניה ריכרד פון וייצזקר, נדקר אתמול (שלישי) תוך כדי הרצאה שנשא בבית חולים בו עבד כרופא. המשטרה עצרה חשוד בן 57, שעל פי העדויות, קפץ עליו מתוך הקהל ותקף אותו. אדם אחר שהיה בהרצאה, ניסה לעצור את הדוקר, אך נפצע באורח קשה. המשטרה פרסמה שהיא חוקרת "את כל הכיוונים האפשריים".
הוא היה מומחה לתרופות פנימיות ולגסטרולוגיה, ונתן הרצאה שהייתה פתוחה לכלל הציבור בנושא מחלות הכבד. בהרצאה השתתפו כעשרים איש בבית החולים 'שלוספארק' הממוקם בשכונה המערבית שרלוטנבורג בבירה ברלין, שם הוא היה מומחה בכיר ברפואה פנימית.
במשטרה מסרו כי אין לרוצח עבר פלילי קודם וכי הוא נשלח לבדיקה פסיכיאטרית ביום רביעי, ותואר כמי שיש לו "מחלה פסיכולוגית חריפה".
-
מלכות של חסד • יורש העצר הבריטי: כך סייע אבי לילד יהודי שנרדף -
מדהים: בחור בן 19 ערך סיום על כל התורה כולה • צפו בתיעוד -
מצמרר: החתן מוישי הולצברג שר להוריו • צפו -
איראן? מתנקשים ירו למוות במנהיג המחאה בעיראק • צפו -
נפטר מדום לב פתאומי שעות לאחר שהשתתף בשמחה -
בעיצומה של השבת: חיפושים נרחבים אחר נערה תושבת ביתר -
קיצונים הפגינו בשבת בבני ברק: 16 עצורים -
דיל רבני הערים: הציונות הדתית וש"ס סגרו, ב'דגל התורה' התנגדו
תגובות