צפו: כש'קינדרלעך' שכנעו את הח"כ שנתניהו זכאי
להקת הילדים 'קינדרלעך' הופיעה בתכנית הבידור 'ארץ נהדרת' וביצעה את השיר 'הוא זכאי' לכבודו של רה"מ נתניהו • ח"כ מיקי זוהר שהשתתף בתכנית, אמר לילדים בסיום "אותי שכנעתם" • צפו

להקת הילדים הפופולארית 'קינדרלעך' הופיעה ביום רביעי בתכנית הסאטירה 'ארץ נהדרת' ב'ערוץ 12', יחד עם הקומיקאי חנוך דאום וביצעה לכבוד ראש הממשלה בנימין נתניהו, את הלהיט הגדול 'הוא זכאי' ששר בני אלבז ליו"ר ש"ס השר אריה דרעי בתקופת משפטו בשנות ה-90.
בקטע הופיע גם יו"ר סיעת הליכוד בכנסת ח"כ מיקי זוהר, שהתבקש לשיר יחד עם ילדי ה'קינדרלעך' את ההמנון 'הוא זכאי' כחלק מפתיח לראיון שהיה אמור לקיים עם דאום. זוהר סירב לבקשה, אך אמר לילדים בסיום, "אותי שכנעתם".
'קינדרלעך' הפכה בשנים האחרונות ללהקת הילדים המבוקשת ביותר בתוכניות הטלוויזיה בישראל עם ביצועים בלתי נשכחים לכבוד נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לרגל העברת השגרירות לירושלים, ליו"ר מפלגת העבודה לשעבר אבי גבאי, וכעת, כאמור, לכבודו של ראש הממשלה נתניהו.
-
בעקבות הודעת וואטסאפ: עשרות מיליונים עברו לטלגרם -
כנרת שלי: מהי הוילה בכנרת שכולם משתוקקים להיכנס אליה? -
על ההסכם הזה מול דובאי לא בטוח שתשמעו בתקשורת -
"הותיר חלל עצום": מכריו של הרב דניאל סופדים לו -
לאחר שקיבל 2 מנות חיסון: הרב לאו נדבק בקורונה -
טרגדיה באלעד: אישה צעירה נפטרה מנגיף קורונה -
רגעי הדרמה בטיש: האדמו"ר הוריד את ראשו -
ב.ד.ה: הגאון רבי יעקב בנדיקט הלך לעולמו
-
איך אפשר להוריד סרטונים שמפורסמים פה?? (ל”ת)
אביגדור
-
אנא ערף (ל”ת)
-
-
מצחיק
תגובות