י' ניסן התשפ"ד
18.04.2024

מנה לחג • מתכון

אתר 'בחדרי חרדים', בשיתוף 'להיט - הפקת אירועים ושירותי הסעדה', מגיש מידי שבוע מנה אחת לשבת • והשבוע: כרעי עוף בחרדל ודבש • שף: שימחי רוזנברג • צילום: יעקב נחומי

מנה לחג • מתכון
יעקב נחומי



חומרים (ל-4 סועדים):

4 כרעיים
חצי כוס דבש
חצי כוס חרדל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
כפית כורכום
חצי כפית מלח



אופן ההכנה:

מסדרים את הכרעיים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 35 דקות.













בינתיים, בקערה טורפים את כל החומרים של הרוטב טועמים ומשלימים טעם.














מוציאים את העוף מהתנור, שופכים את הנוזלים שהתרכזו בתבנית העוף ובמקומם שופכים על העוף את הרוטב.














מכניסים את העוף עם הרוטב חזרה לתנור למשך 15-20 דקות והמנה מוכנה.












תוספת מומלצת: פרוסות תפוח אדמה ובטטה

פורסים תפוח אדמה לבן ובטטה כהה לפרוסות של כחצי ס"מ. מסדרים בתבנית משומנת, בעזרת היד מפזרים על הפרוסות מעט אבקת מרק, פפריקה מתוקה ופלפל שחור גרוס. מכניסים לתנור לכ-30 דקות והתוספת מוכנה.


















קישורים:
'להיט – הפקת אירועים ושירותי הסעדה'
תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד