1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

ארוחת צהרים קלילה וטעימה: חזה עוף עם פטריות וגמבה

בחרנו עבורך ארוחה טעימה וקלילה שתוכלי להעמיד ב10 דקות • וגם לגוון קצת במיוחד כשהילדים מצפים ל"אוכל טעים" ומשובח כמו שלך

חני לוין, י' סיון תש"פ 02/06/2020 12:03

בשרי חזה עוף עם פטריות וגמבה חזה עוף עם פטריות וגמבה צילום: אפרת סיאצ'י

זמן הכנה: 10 דקות   זמן בישול/אפייה: 20 דקות   מס’ מנות: 4 מנות

רכיבים

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

בצל בינוני קצוץ גס

סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות

פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות קצרות

רבע כוס דחוסה כוסברה קצוצה

תיבול: 3 כפות סילאן, 3 כפות רוטב סויה, רבע כפית תבלין צ'ילי גרוס (לא חובה), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן ההכנה:

-מתבלים את קוביות חזה העוף ב-2 כפות סילאן ו-2 כפות רוטב סויה.

-מחממים מחבת רחבה (או סיר סוטאז') עם כף שמן ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את הפטריות והגמבה ומטגנים במשך כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם. מעבירים לצלחת עמוקה.

-מנגבים את המחבת משאריות נוזלים, מחממים כף שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד.

-מוסיפים למחבת את תערובת הפטריות והגמבה ומתבלים בכף סילאן, כף רוטב סויה, כרבע כפית תבלין צ'ילי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

-מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים במשך 2-3 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון אפרת סיאצ'י – מתכונים ב10 דקות

 

 





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. הכנתי כבר דרך אתר 10 דקות, מנה טעימה מאוד, מומלץ!  

    אמא

  2. הכנתי תוך פחות מרבע שעה, יצא מושלם ,תודה רבה!  (ל”ת)


;