1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

את המיונז הביתי הזה לא תמצאו על אף מדף בסופר

כל החיים התרגלתן להכין סלטים עם מיונז קנוי, הגיע הזמן שתטעמו מהמיונז הביתי, והטעם המיוחד שלו תגידו כן, תגידו לא. הממרח הייחודי הזה שהגיע מארץ האייפל האירופאית, שינה את המטבח העולמי ללא היכר לבד או ביחד, כמתבל, כחומר גלם בסלט או נכון יותר בכל מה שקשור לאוכל: מיונז

חני לוין, כ"ט סיון תש"פ 21/06/2020 13:45

שינה את המטבח העולמי מיונז ביתי מיונז ביתי צילום: ריצ'ל רייך

מיונז ביתי בטעם מיוחד.

רכיבים:

 1 ביצה

 3/4 כפית מלח

 1/2 כפית חרדל

 2 כפיות חומץ טבעי

 5 שיני שום

 1 וחצי כוס שמן

אופן ההכנה:

את הביצה והמלח נכניס לעיבוד במעבד מזון.

בהדרגה ובזילוף עדין נוסיף את השמן ונמשיך לעבד עד לקבלת

מרקם 'מיונזי' סמיך.

נוסיף את החרדל, החומץ והשום ונעבד למשך דקה נוספת עד

לקבלת מרקם הומוגני וחלק.

בהצלחה רבה ובתאבון ריצ'ל רייך





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. ביצה צריכה להתבשל אסור לאכול ביצה חיה (סלמונלה)  (ל”ת)

    מנחם

;