לא תאמינו: קרואסון עם שוקולד בשתי דקות הכנה
הקרואסונים הללו טעימים, קריספיים ומיוחדים בטעמם - עם השוקולד הנמס מבפנים והקריספיות מבחוץ זה יתן לכם פתיח ליום מוצלח

המצרכים:
שוקולד מריר
מלאווח
אבקת סוכר(לא חובה, מוסיף טעם)
אופן ההכנה:
מניחים את המלאווח על הנילון שהוא מגיע עימו וחותכים ל8 משולשים
את קוביות השוקולד חוצים לשניים ומניחים על כל משולש
מגלגלים לקרואסון ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך עשר דקות / רבע שעה, עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר למראה וטעם מושלם.
בהצלחה רבה ובתאבון
-
כנרת שלי: מהי הוילה בכנרת שכולם משתוקקים להיכנס אליה? -
חידת מוצ"ש: 'בחדרי חרדים' מפנק עם נופשים ושוברים -
משפחה ברוכת ילדים? יש לנו בשורה בשבילכם! -
חידוש בענף התחבורה: מהיום לא צריך לשלם ברב-קו -
התארגנות מכוונת? הפורעים בבני ברק הופיעו ב'תלבושת אחידה' -
ב.ד.ה: החסיד בירך 'שהכל' ונפטר מדום לב -
החסיד הנאמן בחצר הקודש בעלזא הלך לעולמו -
ב"ב: המשטרה עצרה 3 בגירים ו-3 קטינים. צפו
תגובות