י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024
עם שני מצרכים בלבד

לא תאמינו: קרואסון עם שוקולד בשתי דקות הכנה

הקרואסונים הללו טעימים, קריספיים ומיוחדים בטעמם - עם השוקולד הנמס מבפנים והקריספיות מבחוץ זה יתן לכם פתיח ליום מוצלח 

לא תאמינו: קרואסון עם שוקולד בשתי דקות הכנה
קרואסונים עם שוקולד צילום: חני לוין

המצרכים:

שוקולד מריר

מלאווח

אבקת סוכר(לא חובה, מוסיף טעם)

אופן ההכנה:

מניחים את המלאווח על הנילון שהוא מגיע עימו וחותכים ל8 משולשים

את קוביות השוקולד חוצים לשניים ומניחים על כל משולש

מגלגלים לקרואסון ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך עשר דקות / רבע שעה, עד להזהבה.

מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר למראה וטעם מושלם.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרואסון מתכון קל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד