1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

הקינוח המושלם לערב שבת: מתכון פרווה בטעם חלבי

את הטעם של הסופלה אין אחד שלא אהב המתכון הזה נותן לכם את האפשרות להכינו לכבוד שבת. בגירסה פרווה עם כדור גלידת ווניל ליד והקינוח - מושלם להגשה לאחר סעודת שבת

חני לוין, י"ז תמוז תש"פ 09/07/2020 12:19

אל תפספסו סופלה שוקולד סופלה שוקולד צילום: unsplash

סופלה שוקולד חם

החומרים:

300 גרם שוקולד מריר

200 גרם מחמאה

חצי כוס סוכר

חצי כוס קמח

2 ביצים שלמות

6 חלמונים

אופן ההכנה:

ממיסים במיקרוגל או בבן מרי את השוקולד והמחמאה ומערבבים היטב נותנים להמסה מעט להתקרר 

ומוסיפים את הסוכר, 2 הביצים ו6 החלמונים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שלא יהיה גושים.

מוזגים בעזרת מצקת / כד את הבלילה לתבניות מאפינס ואופים בתנור 170 מעלות במשך 15 דקות

טיפ: כדאי להגיש לאחר חימום על הפלטה עם כדור גלידת וניל

רחלי קליין, בעלת "נשיקאות" - עוגות מעוצבות ונשיקות ממותגות

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. יש בעיה להניח בשבת על הפלטה סופלה עם קובית שוקלד בפנים,היות והחום ממיס את השוקולד  (ל”ת)

    אופה

    • מותר להניח את הסופלה 


    • אין קוביות שוקולד במתכון 

      רוחי

  2. לא אמרתם פרווה?  (ל”ת)


    • זה לא חמאה זה מחמאה כלומר מרגרינה בטעם חמאה (ל”ת)


;