1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים
  4. מתכונים לארוחת בוקר

מהיר קליל וטעים: המתכון המיוחד לאוהבי הבצל

כשחושבים על איזה תוספת להכין למנה טעימה במיוחד, תמיד אפשר לבחור בטבעות הבצל הקרספיות הללו, המיוחדות גם במראה וגם בטעם.

חני לוין, כ"ג תמוז תש"פ 15/07/2020 21:18

כמו במסעדה טבעות בצל טבעות בצל צילום: pixabay

טבעות בצל / מאת: אחינועם (לימור) רז

המצרכים:

חותכים בצל לטבעות

(את החלקים הפנימיים שאין להם צורת טבעות, אפשר לחתוך לסלט או לבישול...)

מכינים שלוש קערות:

בקערה אחת – 1 קילו קמח מנופה.

בקערה שניה - ביצה טרופה עם כף מים ותבלינים.

בקערה שלישית - פרורית זהב עם שומשום.

אופן ההכנה:

טובלים לפי הסדר- בקמח לאח"מ טובלים בביצה ואח"כ בפירורית

מטגנים ומגישים עם קטשופ או סחוג.

בהצלחה! ובתאבון.

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;