1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

אין כמו לפתוח את הצום עם המלכה: עוגת גבינה קלילה ומיוחדת

לאוהדי עוגות הגבינה: העוגה הזו בשבילכם מתאימה לפתיחת הצום עם קלילות מיוחדת וטעם נפלא של עוד 

חני לוין, ט' אב תש"פ 30/07/2020 17:55

עוגת גבינה עוגת גבינה צילום: יעל זדה

עוגת גבינה

המצרכים:

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

שמנת חמוצה

500 גרם גבינה לבנה 5%

250 גרם גבינה לבנה 9%

3 כפות גדושות קורנפלור

3 כפות פודינג וניל

לציפוי:

שמנת מתוקה

כף א. סוכר

כף פודינג וניל

אופן ההכנה:

-בקערה מס 1

מערבבים: גבינה, שמנת, חלמונים, פודינג וקורנפלור עד לקבלת תערוב חלקה ללא גושים.

-בקערה מס 2

מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.

-מאחדים את 2 המסות בתנועות קיפול.

-אופים בחום של 170 מעלות כ45-50 דקות.

טיפ:

- על מנת שלא יהיו גושים בתערובת הגבינה, הכניסו לקערה נפרדת מעט מן התערובת ושם הוסיפו את הקורונפלור, רק לאח"מ כאשר אין גושים הוסיפו לתערובת הנוספת

- הניחו בתחתית התנור כלי עם מים.

- כאשר העוגה מוכנה כבו את התנור והשאירו אותה עד לקירור מלא.

מאת: יעל זדה, שוקולטיירית ועוסקת בתחום הקונדיטוריה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. בבקשה לרשום תמיד את גודל תבנית האפייה למרשם של העוגה  (ל”ת)

    לאיזה גודל של תבנית אפיה מתאימה עוגה זו?

    • עוגת גבינה 


;