י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024
כולל סרטון הדרכה

צפו: הכינו בעצמכם את הרוגלך המושלמים הללו

רוגלך בצורה מעניינת עם סרטון הדרכה של ניסי גולדרייך. מתאים לפתיחת הצום עם קלילות מיוחדת וטעם מושלם  

צפו: הכינו בעצמכם את הרוגלך המושלמים הללו
רוגלך בצורה מעניינת צילום: ניסי גולדרייך

רוגעלך / מאת: ניסי גולדרייך

2 כפות שמרים יבשים

500 מ"ל מים נעימים

3 שקיות סוכר וניל

קילו קמח

100 גרם סוכר

חבילת פודניג וניל

120 מ"ל שמן

למילוי:

ממרח שוקולד או ממרח אגוזים

לסירופ:

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

שמים במיקסר את השמרים והמים ומוסיפים את החומרים היבשים לשים כדקה ומוסיפים את השמן ולשים 10 דקות

מעבירים לקערה ומתפיחים מכוסה שעה

מחלקים את הבצק לכדורים של 50 גרם משמנים מעט משטח עבודה ומרדדים ושמים מילוי ויוצרים את הצורה של הרוגעלך

כך יוצרים את הרוגלך. צילום: ניסי גולדרייך

מעבירים  לתבנית ומתפיחים שוב 20 דקות

מברישים בביצה ומכניסים לתנור חם 200 מעלות ואופים כ12 דקות

מוציאים מהתנור ומבשלים בסיר את המים עם הסוכר כ6 דקות

מושחים על הרוגעלך את הסירופ ומגישים

בתאבון

מתכון רוגלך צום תשעה באב אוכל לסוף הצום מתכון לסוף הצום

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד