צפו: הכינו בעצמכם את הרוגלך המושלמים הללו
רוגלך בצורה מעניינת עם סרטון הדרכה של ניסי גולדרייך. מתאים לפתיחת הצום עם קלילות מיוחדת וטעם מושלם

רוגעלך / מאת: ניסי גולדרייך
2 כפות שמרים יבשים
500 מ"ל מים נעימים
3 שקיות סוכר וניל
קילו קמח
100 גרם סוכר
חבילת פודניג וניל
120 מ"ל שמן
למילוי:
ממרח שוקולד או ממרח אגוזים
לסירופ:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
שמים במיקסר את השמרים והמים ומוסיפים את החומרים היבשים לשים כדקה ומוסיפים את השמן ולשים 10 דקות
מעבירים לקערה ומתפיחים מכוסה שעה
מחלקים את הבצק לכדורים של 50 גרם משמנים מעט משטח עבודה ומרדדים ושמים מילוי ויוצרים את הצורה של הרוגעלך
כך יוצרים את הרוגלך. צילום: ניסי גולדרייך
מעבירים לתבנית ומתפיחים שוב 20 דקות
מברישים בביצה ומכניסים לתנור חם 200 מעלות ואופים כ12 דקות
מוציאים מהתנור ומבשלים בסיר את המים עם הסוכר כ6 דקות
מושחים על הרוגעלך את הסירופ ומגישים
בתאבון
-
איך לא לאבד שליטה גם בתוך הכעס הכי גדול? -
כך משלמים היום על הנסיעות בתחבורה הציבורית -
כמה אפקטיבי החיסון נגד קורונה ומהן תופעות הלוואי שנצפו עד כה? -
הצעה מפתה: מתארגנת קבוצה חרדית להשקעה יוצאת דופן -
תיעוד כואב: שיירות של משפחות עם ילדים ועגלות צועדות לירושלים -
קרעו שערי שמים: אברך צעיר שתה והתמוטט -
אסון: יוסף חיים שלום נהרג בתאונת דרכים -
נקבע מותו של הפצוע באירוע הדריסה בי-ם
תגובות