1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

המתכון לקראמבל תפוחים טעים ומושלם

אם לא תנסו איך תטעמו? מתכון מושלם לקינוח טעים ומגוון: קראמבל תפוחים מיוחד במינו • לא תפסיקו לקבל מחמאות

חני לוין, י"ב אב תש"פ 02/08/2020 14:12

בטעם נהדר קראמבל תפוחים קראמבל תפוחים צילום: ניסי גולדרייך

קראמבל תפוחים / מאת: ניסי גולדרייך

מרכיבים: 10 מנות

10 תפוחי גרנדסמיט או חרמון או גם וגם קלופים חתוכים לקוביות

חצי כוס סוכר חום

חצי כוס סירופ מייפל

לקראמבל :

2 כוסות קמח

כוס שמן

חצי כוס סוכר חום

כוס אגוזי מלך שבורים גס

אופן ההכנה:

מבשלים בסיר את התפוחים עם הסוכר והמייפל כ20 דקות עד שהתפוחים מתרככים

בקערה שמים את הקמח, שמן, סוכר ואגוזים, מערבבים לתערובת אחידה ומפוררים לפירורים

מחממים תנור ל180 מעלות

מהדקים בכוסית מאפינס שמתאימה לתנור שכבה דקה מבצק הקראמבל ומניחים עליה 2 כפות מהתפוחים

מפזרים מעל פירורי קראמבל ומכניסים לתנור ל15 דקות. היזהרו מאפיית יתר!!!

מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים

בתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;