1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

המתכון שיעשה לכם את הארוחה: כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים

המתכון המנצח של כרעיים בתוספת תפו"א ובטטה צלויים, טעים ומיוחד, כשתבלין הקייג'ון והדבש נכנסים יחדיו בטעמם המושלם לארוחת הצהרים, כולם יבקשו עוד

חני לוין, כ"א אב תש"פ 11/08/2020 11:03

צהריים בסיר אחד כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים צילום: ניסי גולדרייך

 

כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים / מאת: ניסי גולדרייך

המצרכים:

3 כרעיים נקיים מעור

3 בצלים פרוסים

5 שיני שום קצוצות

3 תפו"א פרוסים דק

2 בטעות פרוסות  בינוני

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

כפית מלח גס

כף תבלין קייג'ון

כפית פלפל שחור גרוס

חצי כוס דבש

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר סוטאז' שמתאים לתנור ומטגנים בו את השום עד שמזהיב ומוסיפים את הבצל

מוסיפים את המלח, פלפל והקייג'ון וממשיכים לטגן את הבצל עד שמזהיב

מוסיפים את העוף ומטגנים מעט

מוסיפים את הדבש והירקות והפטרוזיליה ומערבבים

מוסיפים כוס מים מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה  3/4 שעה על אש נמוכה

מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים את הסיר בלי מכסה לחצי שעה עד שהירקות משחימים יפה 

בתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;