י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024
צהריים בסיר אחד

המתכון שיעשה לכם את הארוחה: כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים

המתכון המנצח של כרעיים בתוספת תפו"א ובטטה צלויים, טעים ומיוחד, כשתבלין הקייג'ון והדבש נכנסים יחדיו בטעמם המושלם לארוחת הצהרים, כולם יבקשו עוד

המתכון שיעשה לכם את הארוחה: כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים
כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים צילום: ניסי גולדרייך

 

כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים / מאת: ניסי גולדרייך

המצרכים:

3 כרעיים נקיים מעור

3 בצלים פרוסים

5 שיני שום קצוצות

3 תפו"א פרוסים דק

2 בטעות פרוסות  בינוני

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

כפית מלח גס

כף תבלין קייג'ון

כפית פלפל שחור גרוס

חצי כוס דבש

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר סוטאז' שמתאים לתנור ומטגנים בו את השום עד שמזהיב ומוסיפים את הבצל

מוסיפים את המלח, פלפל והקייג'ון וממשיכים לטגן את הבצל עד שמזהיב

מוסיפים את העוף ומטגנים מעט

מוסיפים את הדבש והירקות והפטרוזיליה ומערבבים

מוסיפים כוס מים מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה  3/4 שעה על אש נמוכה

מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים את הסיר בלי מכסה לחצי שעה עד שהירקות משחימים יפה 

בתאבון

מתכון תפוח אדמה בטטה עוף ארוחת צהריים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד