1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

מעדן השבוע: פטריה ממולאת בגזר, בצל וגמבה מוקרמים

המנה המושלמת לארוחה חגיגית: פטריה ממולאת בגזר, בצל וגמבה מוקרמים. השילוב המנצח של הקפצת הירקות עם ההקרמה מלמעלה נותן טעם מיוחד של מתכון טעים ועסיסי

חני לוין, ו' תשרי תשפ"א 24/09/2020 13:47

לארוחה חגיגית פטריות ממולאות מוקרמות פטריות ממולאות מוקרמות צילום: pixabay

פטריות ממולאות

מרכיבים

20 פטריות עם ראש גדול

2 גזרים

1 גמבה אדומה

1 בצל

50 גר' גבינת מוצרלה מגורדת

100 גר' גבינה צהובה מגורדת

50 גר' גבינת גאודה

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט פפריקה

שמן

הוראות הכנה:

חתכו את הגזרים, הבצל והגמבה האדומה לרצועות בינוניות ודקות.

חממו מחבת והוסיפו את השמן, ברגע שהשמן רותח הוסיפו את רצועות הבצל, הגזרים והגמבה.

הוסיפו מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם וטגנו עד להזהבה. ערבבו כל הזמן, הוציאו לקערה בכדי שהתקרר.

הפרידו את ראש הפטריות מהרגל, פיתחו את הפטרייה והוציאו ממנה מעט בכדי שיהיה מקום למילוי

הכניסו לכל פטרייה מהגזרים והבצל שטוגנו קודם.

הכינו את הגבינות:

ערבבו את כל הגבינות יחד והניחו בכמות נדיבה מעל מילוי הגזרים והבצל שבפטרייה

הכניסו לתנור על חום של 180 מעלות למשך 25 דקות עד להשחמה

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;