י"ז ניסן התשפ"ד
25.04.2024
בסטייל מיוחד

מנה עיקרית מרשימה: קדאיף במילוי בשר וכבד

מתכון נפלא למנה עיקרית שתיתן טעם טוב וסטייל מיוחד לשולחן השבת, עם קדאיף במילוי בשר וכבד, תוכלו להגיש אותו עם כל רוטב אהוב או ריבה טובה שתוסיף לו המון טעם ומיוחדות

מנה עיקרית מרשימה: קדאיף במילוי בשר וכבד
קדאיף במילוי בשר וכבד צילום: יהודית חורי מבית לילך

קדאיף במילוי בשר וכבד

המצרכים:

150 גר' קדאיף לאחר הפשרה

250 גר' בשר בקר מבושל

100 גר' כבד עוף צלוי

1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה

מלח

פלפל אנגלי

קינמון

חופן כוסברה יבשה וטריה

פפריקה

1/4 כוס שמן

אופן ההכנה:

טחנו את הבשר המבושל והכבד הצלוי עם הבצל המטוגן, הוסיפו מלח, פלפל אנגלי, קינמון, חופן כוסברה ופפריקה ולושו לעיסה אחידה.

שמנו את הקדאיף עם השמן, והניחו מחצית מכמות הקדאיף על מחבת או תבנית בקוטר 20 ס"מ.

הכניסו את עיסת הבשר המוכנה לתוך הקדאיף ומעליו הניחו את שאר הקדאיף, הדקו אותו היטב מסביב ובצורה יפה.

הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה, לאח"מ הפכו את הקדאיף בזהירות ואפו גם צד זה עד להזהבה. הוציאו מהתנור והניחו על צלחת, שפכו מעליו ריבה טובה או רוטב האהוב עליכם והגישו חם.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יהודית חורי מבית לילך

 

מתכון בשר כבד שערות קדאיף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד