י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024
מקוריות מנצחת

מתכון לדג מרוקאי עסיסי במיוחד וחריף

מחפשים מתכון חריף לדג מרוקאי עסיסי ומושלם קבלו את המתכון המוצלח הזה עם עגבניות כוסברה גמבה ופלפלים חריפים בתוספת תבלינים המשדרגים כל מתכון ונותנים לו את הטעם המיוחד עם עסיסיות מכובדת

מתכון לדג מרוקאי עסיסי במיוחד וחריף
דג מרוקאי עסיסי צילום: יגאל אמדדי

דג מרוקאי עסיסי

המרכיבים לדג מרוקאי עסיסי:   

• 4-5 חתיכות של דג מושט - פילה נקי מעצמות

• 1 פלפל אדום מתוק

• 4-5 עגבניות בשלות

• ראש שום מפורק לשיניים

• 1 צרור כוסברה, קצוצה דק

• פפריקה מתוקה

• כורכום

• מלח

• אבקת מרק

• 1 לימון סחוט

• 3 פלפלים אדומים יבשים חריפים

• שמן קנולה

אופן הכנה לדג מרוקאי עסיסי:

1. על בן מארי חממו סיר עם מעט שמן, חתכו את הפלפל המתוק לרצועות דקות וטגנו. את העגבניות פרסו לפרוסות דקות והוסיפו לסיר.

2. קלפו את השום, הוסיפו לסיר והנמיכו את האש.

3. הוסיפו רבע מכמות הכוסברה, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום, הוסיפו חצי כוס מים ואת הפלפל החריף ובשלו על אש נמוכה בסיר מכוסה.

4. בקערה נפרדת, ערבבו כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה.

5. הטבילו כל דג בנפרד בקערה והכניסו לסיר. את יתרת הרוטב שפכו מעל הדגים. והמשיכו לבשל עד שהדגים מוכנים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי שף ויועץ קולינרי

דג מושט מתכון דג מרוקאי חריף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד