1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

הטיפים המקצועיים: כך תצליחו לעצב מגש פירות

חולמים על עיצוב מגש פירות יוקרתי וצבעוני הנה לכם כמה טיפים מקצועיים שיתנו לכם את האפשרות להכנת מגש מהחלומות • באילו פירות הכי מומלץ להשתמש במגש הפירות שלכם? • אילו כדאי להימנע? • איך לסדר את המגש? • טיפים שימושיים ועוד

חני לוין, ג' חשון תשפ"א 21/10/2020 17:57

עשו זאת בעצמכם מגש פירות מגש פירות צילום: שרי וינגרטן

עם כמה מיומנויות שונות תוכלו לוודא שמגש הפירות שתכינו יחזיק הרבה זמן מעמד, יראה מפתה צבעוני וטעים, והפירות הטריים יישארו במיטבם. מגשי פירות תמיד מזמינים וקורצים כל כך, כאשר קשת הפירות הופכת את שולחן הכיבוד הפשוט למיוחד ומקורי.

1.פירות הטובים ביותר עבור מגשי הפירות שלכם הם פירות טריים בשלים ובעונה מפני שהם המפתח ליצירת מגש פירות מוצלח.

2.חפשו מבחר מגוון וכוונו לקשת ולקונטציה של צבעים, לדוגמא: אדום – אבטיח, ירוק – קיווי, צהוב – אננס, סגול - ענבים אדומים וכו'

הפירות המומלצים לעיצוב מגש: אבטיח, מילון, אננס, קיווי, מנגו, סברס, ענבים, ועוד...

3.חיתכו את הפירות והורידו את הקליפה תמיד בצורה המקורית של הפרי כך שהפרי ישאר במראה המקורי שלו.

4.חתכו לפרוסות שוות הניחו על נייר סופג לספיגת הנוזלים ורק לאחר מכן העבירו למגש.

5.סדרו את הפירות בקווים ישרים ואסתטים ובקונטציה נכונה.

כלומר אבטיח אדום לא נשים ליד תותים או רימון נחפש תמיד ניגודי צבעים כדי לקבל מראה מושלם וצבעוני לעין.

6.עלים מלאכותיים ירוקים המונחים על המגש, יוסיפו מאד למראה הצבעוני הססגוני והמשלים.

אם נשארו לכם פירות תמיד אפשר להקפיא את השאריות ולהשתמש בשייקים מאוחר יותר.(למעט אבטיח ומילון)

מהם הפירות שכדאי להימנע מהם במגש הפירות?  ישנם פירות מסוימים עם נטייה לקבלת צבע חום. מה שמראה מגש שאינו מעורר תיאבון כלל ולכן מומלץ להימנע מהם במגשי הפירות. אולם, אפשר לשלב כמה מהם שלמים ולא חתוכים בתוך מגש הפירות.

הפירות שאינם מומלצים לפריסה: אגסים, תפוחים ובננות (מגולפים אפשר לטבול במיץ של אננס שימורים לא משחיר או בחומצת לימון)

סיכום: טיפים לקבלת מגש הפירות הטוב ביותר!

1.רכשו פירות עונתיים ובשלים במיוחד.

2.הימנעו מפירות שנוטים לקבל צבע חום.

3.הוסיפו עלים מלאכותיים למראה ססגוני ומשלים.

4.השאירו את הפירות על נייר סופג לספיגת הנוזלים.

5.הכינו את המגש באותו היום או סמוך ממש לאירוע.

6.חלקו את הפירות בקונטציה של צבעים שיהיה מגוון למראה, וצבעוני לעין.

7.השתדלו להסיר את הקליפות מהפירות כדי שיהיו נגישים לאכילה מיידית.

בהצלחה רבה!

הטיפים הנפלאים מאת: פריגוט - עיצובי פירות פרלינים וקינוחים

מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. פריגוט אלופים!!!  

    לקוחה ותיקה

  2. תודה רבה(=  (ל”ת)

    מישהי

;