י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024
לכבוד שבת קודש

מקורי וטעים: מתכון לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים

מנה עיקרית עם תוספת משדרגת וטעימה במיוחד של מתכון לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים, שיתן לכם את המענה לסעודה מושלמת ומיוחדת

מקורי וטעים: מתכון לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים
אסאדו בבירה תפו"א ובצלים צילום: ניסי גולדרייך

מתכון לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים / מאת: ניסי גולדרייך

המרכיבים לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים:

  • קילו וחצי אסאדו
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
  • 4 בצלים חתוכים לרבעים
  • 5 שונים שום שלמים
  • 2 כוסות בירה לבנה
  • 1 כף מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כף תבלין קייג'ון
  • 1/2 כוס סילאן או דבש
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 250 מל מים רותחים

אופן ההכנה לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים:

1. חממו סיר סוטאז' שמתאים לתנור וצרבו בו את הבשר היטב מכל הכיוונים, מעליו שיפכו את הבירה

2. סדרו את הירקות מעל הבשר

3. בקערה ערבבו את המלח והתבלינים עם הסילאן והשמן זית ושיפכו על הירקות, תעסו מעט את הבשר ברוטב והוסיפו את המים

4. חממו תנור ל 140 מעלות והכניסו את הסיר מכוסה לבישול במשך 4 שעות

בהצלחה רבה ובתאבון

לכבוד שבת קודש

מתכון בשר אסאדו אסאדו בתנור תפוחי אדמה בצל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד