1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מנות עיקריות בשרי
  4. מתכונים בשריים

מקורי וטעים: מתכון לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים

מנה עיקרית עם תוספת משדרגת וטעימה במיוחד של מתכון לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים, שיתן לכם את המענה לסעודה מושלמת ומיוחדת

חני לוין, ד' חשון תשפ"א 22/10/2020 20:40

לכבוד שבת קודש אסאדו בבירה תפו"א ובצלים אסאדו בבירה תפו"א ובצלים צילום: ניסי גולדרייך

מתכון לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים / מאת: ניסי גולדרייך

המרכיבים לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים:

  • קילו וחצי אסאדו
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
  • 4 בצלים חתוכים לרבעים
  • 5 שונים שום שלמים
  • 2 כוסות בירה לבנה
  • 1 כף מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כף תבלין קייג'ון
  • 1/2 כוס סילאן או דבש
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 250 מל מים רותחים

אופן ההכנה לאסאדו בבירה תפו"א ובצלים:

1. חממו סיר סוטאז' שמתאים לתנור וצרבו בו את הבשר היטב מכל הכיוונים, מעליו שיפכו את הבירה

2. סדרו את הירקות מעל הבשר

3. בקערה ערבבו את המלח והתבלינים עם הסילאן והשמן זית ושיפכו על הירקות, תעסו מעט את הבשר ברוטב והוסיפו את המים

4. חממו תנור ל 140 מעלות והכניסו את הסיר מכוסה לבישול במשך 4 שעות

בהצלחה רבה ובתאבון

לכבוד שבת קודש

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;