י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024
המאכל האיטלקי

נסו ותתענגו: מתכון לפסטו שונה והרבה יותר טעים

המאכל האיטלקי: מתכון לפסטו מוצלח והרבה יותר טעים, עם עלי הבזיליקום ועלי הכוסברה המעורבים בצנוברים ואגוזי מלך, מתובלים היטב, ונותנים את הטעם המוצלח ביותר לפסטו מושלם • הוא משמש כרוטב לפסטה, כממרח, תיבול למרק ועוד

נסו ותתענגו: מתכון לפסטו שונה והרבה יותר טעים
פסטו צילום: יגאל אמדדי

מתכון לפסטו שונה והרבה יותר טעים

המצרכים לפסטו:

  • עלי בזילקום
  • עלי כוסברה
  • שמן זית
  • אגוזי מלך
  • צנוברים
  • ממש מעט אגוז מוסקט
  • מלח
  • מעט סוכר

אופן ההכנה לפסטו:

1. הכניסו את כל המצרכים למעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה

2. אם אתם מעוניינים בעיסה דלילה יותר הוסיפו טיפה מים או לאלו שלא בדיאטה הוסיפו שמן קנולה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי שף ויועץ קולינרי

 

מתכון פסטו רוטב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד