1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים

קל וטעים: מתכון למקבץ קישואים וגמבה בתיבול מעניין

מקבץ קישואים וגמבה ותיבול מעניין וטעים המתאים כתוספת לאורז או קוסקוס וייתן צבעוניות ועסיסיות לכל ארוחה, מתכון קל וללא הרבה מצרכים שייתן לכם אפשרות לארוחה מהירה עם מצרכים שיש בבית

חני לוין, ז' חשון תשפ"א 25/10/2020 13:07

מהיר להכנה מקבץ קישואים וגמבה מקבץ קישואים וגמבה צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון למקבץ קישואים וגמבה בתיבול מעניין

המצרכים למקבץ קישואים וגמבה בתיבול מעניין:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות קטנות
  • 2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/3 כפית פפריקה מתוקה
  • מעט פלפל שחור
  • מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה למקבץ קישואים וגמבה בתיבול מעניין:

1. חממו מחבת רחבה עם מעט שמן זית וטגנו את הבצל עד להזהבה

2. הוסיפו את הגמבה, הקישואים והשום ופזרו מעט מלח, ערבבו היטב והוסיפו את המים, כסו את המחבת והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך כ-20 דקות, עד לריכוך מלא של התערובת

3. תבלו במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור וערבבו היטב. המשיכו לבשל תוך כדי ערבוב (ללא מכסה) במשך כ-5 דקות נוספות. תטעמו ותתקנו תיבול.

4. הגישו לצד אורז או קוסקוס

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;