1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים

נשנוש משביע: מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד

מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה לארוחת ערב משביעה או סתם לנשנוש מעניין וטעים, קבלו מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד ומקורי והגישו אותו לצד מטבלים מעניינים ואהובים עליכם

חני לוין, י' חשון תשפ"א 28/10/2020 23:51

פוטטוס בתיבול מיוחד פוטטוס בתיבול מיוחד צילום: יגאל אמדדי

מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד

המצרכים:

  • 7 יחידות תפוח אדמה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס אבקת מרק בצל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות מיונז
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • כורכום
  • 2 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. את התפוח אדמה שטפו היטב במים עם הקליפה וחיתכו ל4 רבעים לאורך.
  2. הכניסו לסיר עם מים והרתיחו במשך 5 דקות. סננו וסדרו על תבנית מרופדת בנייר אפייה עד להתקררות.
  3. בקערה נפרדת ערבבו היטב את אבקת מרק בצל, קונפלור, מיונז, ותבלינים ו2 כפות פירורי לחם, עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מרחו את הפוטטס בתערובת שהכנתכם והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 40 דקות.
  5. הוציאו מהתנור והגישו חם, לצד רטבים אהובים.

בהצלחה

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;