י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024
יפיץ ריח בכל הבית

מתכון להום פייז עם פלפלים ובצל סגול

אוהבים הום פרייז והפעם במתכון משובח ביותר עם רוטב עסיסי שיפיץ את הריח בכל הבית, עם תוספת הפלפלים והבצל הסגול הנותנים טעם חדש ומיוחד להום פרייז מושקע יותר

מתכון להום פייז עם פלפלים ובצל סגול
הום פרייז צילום: חני לוין

מתכון להום פייז עם פלפלים ובצל סגול

המצרכים להום פייז עם פלפלים ובצל סגול:

  • 3 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
  • שמן לטיגון עמוק
  • בצל סגול חתוך לטבעות
  • 1 פלפל אדום קטן חתוך לרצועות
  • 1 פלפל צהוב קטן חתוך לרצועות
  • 30 גרם חמאה
  • 1.5 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 שמנת לבישול
  • מלח
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור

אופן ההכנה להום פייז עם פלפלים ובצל סגול:

  1. חממו סיר עם שמן עמוק וטגנו את תפוחי האדמה עד להזהבה והניחו על נייר סופג
  2. חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הפלפלים עד להשחמה
  3. במחבת רחבה או בסיר חלבי המיסו את החמאה וטגנו את הבצל הסגול עד להזהבה, הניחו על נייר סופג.
  4. הוסיפו את רוטב הצ'ילי והשמנת, מלח, אגוז מוסקט ופלפל שחור, ערבבו היטב והורידו מהאש.
  5. הכניסו את תפוחי האדמה והפלפלים לתבנית חד פעמית ומעליהם שפכו מהרוטב, ערבבו קלות והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 למשך 25 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

 

הום פרייז תפוחי אדמה ארוחת ערב מתכון חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד