1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מנות עיקריות בשרי
  4. מתכונים לארוחת צהריים
  5. מתכונים בשריים

מתכון לעוף עם ניוקי וירקות

אוהבים ניוקי? מתכון מוצלח של עוף וניוקי בתוספת גמבות צבעוניות וססגוניות עם עגבניות שרי ובצל הנותנים טעם מושלם לארוחה טעימה במיוחד

חני לוין, ט"ו כסלו תשפ"א 01/12/2020 11:00

שדרוג טעים עוף עם ניוקי וירקות עוף עם ניוקי וירקות צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף עם ניוקי וירקות

זמן ההכנה: 15 דקות. זמן בישול: שעה.

המצרכים לעוף עם ניוקי וירקות:

  • 6-8 כרעיים
  • 500 גרם ניוקי בשקית
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1/2 גמבה אדומה
  • 1/2 גמבה כתומה
  • 20 עגבניות שרי
  • 5-6 שיני שום פרוס
  • 1.5 כוסות מים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • כמון
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לעוף עם ניוקי וירקות:

  • חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה,
  • הוסיפו את העוף וטגנו משני צדדים, הוסיפו את הגמבות והשום וטגנו 3 דקות נוספות
  • תבלו בתבלינים והוסיפו את המים, פזרו את הכוסברה והביאו לרתיחה
  • הכניסו את הניוקי, הנמיכו את האש ובשלו כשעה, עד להתרככות של העוף וצימצום נוזלים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;