ח' ניסן התשפ"ד
16.04.2024

סופגניות לחנוכה עם וניל טבעי!

ידעתם שוניל טבעי הוא הטעם המועדף בעולם? ידעתם שמוצרי וניל טבעי יכולים לשפר כל מתכון? השנה הסופגניות שלכם יהיו מיוחדות! תוספת של כמה וניל טבעי במתכון והטעם לא רגיל!

סופגניות לחנוכה עם וניל טבעי!
סופגניות צילום: יח"צ

למה לקנות וניל טבעי בשביל הסופגניות?

אם אתם מאלו שמבשלים מקצועי סביר להניח שאתם כבר מכירים את הטעם המיוחד של מוצרי וניל טבעי, אם לא הגיע הזמן שתנסו את זה, אנחנו לא אומרים לכם ישר לרוץ לקנות מקלות וניל טבעיים וללמוד איך מפיקים מהם את הוניל, מומלץ, אבל בשלב יותר מתקדם. כרע כדאי פשוט להוסיף למתכון קצת טעם שישדרג אותו.

והנה המתכון לסופגניות עם וניל טבעי.

המוצרים הנדרשים

  • 40 גרם שמרים
  • 270 גרם חלב או מים
  • 150 גרם סוכר
  • 90 גרם חלמונים
  • 750 גרם קמח
  • כפית מחית וניל טבעית
  • 110 גרם חמאה או מרגרינה (פרווה)
  • 10 גרם מלח

אופן ההכנה

  1. שופכים את המצריכים למיקסר בסדר הבא:
    שמרים, חלב, קמח, סוכר, מלח, מחית וניל, חלמונים ואת החמאה.
  2. לשים במהירות בינונית כ 8 דקות על שהבצק ניהיה חלק ורך והוא מתנתק מהדפנות
  3. מעבירים להתפחה של כשעה.
  4. בנתיים, חותכים ניירות אפייה לריבועים שווים של 7x7 ס"מ (כ 30 ניירות)
  5. מוציאים את האוויר מהבצק, ומחלקים אותו לכדורים יפים שווים של כ 50 גרם.
  6. מניחים את הכדורים על ריבועי ניירות האפייה שחתכנו מראש ומעבירים למגש מכוסה במגבת להתפחה נוספת של כשעה עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
  7. מחממים סיר טיגון עם ליטר שמן לטמפרטורה של 160 מעלות (בעזרת טרמומטר)
  8. מניחים את כדור הבצק בשמן
  9. מטגנים מכל צד כ 2 דקות עד שמזהיב היטב.
  10. מוצאים מהשמן ומפזרים אבקת סוכר.

ניתן למלא בכל מילוי רצוי

בתאבון!

סופגניות

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד