י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024
קל להכנה

מתכון לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה

ערב שבת עם מתכון מעולה, קל ומהיר הכנה לדג סול בתיבול של רוטב אדום עם אריסה, בתוספת של ירקות וניוקי, והכל בתבנית אחת ישר לתנור

מתכון לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה
דג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה צילום: נועם זיגדון

אופן הכנת דג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה. קרדיט: נועם זיגדון

מתכון לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה

זמן הכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 40 דקות.

המצרכים לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה:

  • 8-10 דגי סול 
  • 500 גרם ניוקי
  • 6 שיני שום חתוך
  • 2 גמבות חתוכות לרצועות
  • 2 עגבניות חתוכות לרצועות
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 3 כפות אריסה מוכנה
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1/2 לימון פרוס דק
  • 1 כוס מים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית

אופן ההכנה לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה:

  1. השרו את הדגים במים עם חומץ
  2. בתבנית אפיה סדרו את כל הירקות והניוקי ועליהם סדרו את הדגים
  3. בקערה נפרדת ערבבו את התבלינים, האריסה ומיץ הלימון
  4. שפכו את הרוטב על הדגים פזרו כוסברה קצוצה ופרוסות לימון
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלו למשך כ-40 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון דג סול אפוי רוטב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד