1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. קינוחים
  4. מאפים מתוקים / מלוחים

מתכון לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק

חנוכה עבר והטעם עדיין נשאר, מתכון לספינג'ים אותנטיים, מוצלחים וטעימים שתוכלו להכין בכל יום, עד כמה שחשבתם שזה מסובך, תוכלו לגלות שגם אתם תוכלו להכין אותם בבית

חני לוין, ו' טבת תשפ"א 21/12/2020 23:12
תגיות:

ספינג' ספינג' צילום: נועם זיגדון

אופן הכנת הספינג'. קרדיט: נועם זיגדון

מתכון לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן טיגון: 5 דקות.

המצרכים לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק:

כוס מדידה חד פעמית קרה 180 מ"ל

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כף מלח
  • 4.5 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק, הניחו בצד להתפחה של כ – 45 דקות.
  2. לושו היטב להורדת האויר והתפיחו פעם שניה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
  3. חממו היטב סיר עם שמן עמוק,
  4. קחו חתיכה מהבצק וצרו חור במרכז הבצק בעזרת האגודל, הניחו בתוך הסיר עם השמן
  5. טגנו משני הכיוונים עד לקבלת גוון שחום
  6. הוציאו על נייר סופג ופזרו סוכר או אבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;