מתוק וחלבי
מתכון לחטיף קוקוס בציפוי שוקולד
חטיף מתוק ומושלם שיעשה לכם את היום, במילוי של קוקוס במרקם חלבי ומוצלח עם ציפוי שוקולדי מושך שפשוט לא תפסיקו לאכול
חטיף קוקוס בציפוי שוקולד צילום: רותיז
אופן הכנת חטיף קוקוס בציפוי שוקולד. קרדיט: רותיז
מתכון לחטיף קוקוס בציפוי שוקולד
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.
המצרכים לחטיף קוקוס בציפוי שוקולד:
למלית הקוקוס:
- 200 גר' קוקוס
- 100 גר' שמנת מתוקה
- 100 גרם חלב מרוכז (מגיע בצנצנת כמו ריבת חלב)
לציפוי:
- 200 גר' שוקולד חלב
- 3 כפות שמן
- 50 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה חטיף קוקוס בציפוי שוקולד:
- בקערה ערבבו היטב את הקוקוס, השמנת המתוקה והחלב המרוכז, עד לקבלת תערובת אחידה
- שטחו במרכז נייר האפייה את התערובת בצורת מלבן בגובה של אצבע, סיגרו את נייר האפייה מהצדדים והכניסו למקפיא למשך שעה.
- בקערה המיסו את השוקולד החלב והשוקולד הלבן, הוסיפו את השמן וערבבו היטב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
- הוציאו מהמקפיא את הקוקוס וחיתכו לרצועות ארוכות, כאשר כל רצועה חצו לשניים.
- את אצבעות הקוקוס הטבילו בשוקולד המומס והניחו על נייר אפייה, הכניסו למקפיא להתייצבות.
- הוציאו מהמקפיא, המיסו שוקולד לבן בשקית זילוף וזלפו פסים על החטיף, הכניסו לקירור להתייצבות השוקולד והגישו.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: רותיז
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו תגובות