הצנזורה נמשכת: טוויטר השעתה את הרופא החרדי
טוויטר ממשיכה לצנזר ולסתום פיות ומשעה את חשבונו של הד"ר החרדי שהמציא תרופת פלא לקורונה שהוכיחה את עצמה. לטענת טוויטר, הרופא החרדי "עושה מניפולציה בפלטפורמה ומפרסם ספאם"

טוויטר שוב מפעילה צנזורה. הפעם מדובר בהשעיית חשבונו של ד"ר ולדימיר זלנקו, החרדי, תוך שהיא מסבירה ומגדירה את ציוציו כהפרה של "מניפולציה ופלטפורמת דואר זבל".
זלנקו עמד בחזית המאבק בפוליטיזציה של מגיפת הקורונה, הוא טיפל בהצלחה בחולי קורונה בשלבים הראשונים של המגיפה.
בימים האחרונים פרסם זלנקו סרטון המזהיר אנשים מפני הזן החדש שהתגלה, המדווח כי הוא מדבק יותר מ-70% מהזן הראשון. הוא ציין כי התרופות שלו צפויות להיות יעילות כנגד הזן החדש וציין כי עם זאת לא ידוע לו האם החיסון יפעל כנגד הזן החדש.
התאחדות הרופאים והמנתחים האמריקאים, פרסמה גינוי נגד השעיית חשבון הטוויטר של זלנקו, וכתבה: "טוויטר משעה את ד"ר זלנקו, זה מביש להשתיק את הגיבור הזה שפועל ללא לאות להצלת חיים. נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, אנא שקול להעניק לד"ר זלנקו מדליית חופש".
יצוין כי בעת השעיה היו לזלנקו מעל 162,000 עוקבים.
-
מהפך בליכוד: הצעירים דחקו מהרשימה את ותיקי המפלגה | כל הפרטים -
הארצי, השריונים והמחוזות: כך תיראה רשימת הליכוד לכנסת ה-25 -
תיעוד דרמטי מביירות: חמוש נכנס לבנק ודרש לקבל הכספים -
הותר לפרסום: אביה של העיתונאית נהרג בתאונה הקטלנית
-
מה הוא הציע לא הבנתי (ל”ת)
חיה
-
איפה פרופסור לאס?
דודו
-
בצדק השעו אותו
חסיד שפוי
-
לא הבנתי אתה בעדו או לא? (ל”ת)
חיה
-
גיבוב שטויות
-
זאת אומרת
לא שפוי וודאי לא חסיד
-
עצוב שזאת האמת
-
תן לי לנחש, את גם אוהב כושים וBLM (ל”ת)
דמוקראט
-
-
אני בעד ההשעיה, מה שחסר לנו דוטור שיתחיל להמציא תרופות ללא אישור ויפיץ אותם כאילו היו תרופת פלא
-
עצוב לראות תגובות של אלפאביתניקים
נו יורקר
-
הרבא כסף .מקוה שלא ירצחו אותו (ל”ת)
תגובות