ט"ו ניסן התשפ"ד
23.04.2024
מיוחד למוצ"ש

מתכון לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים

מוצ"ש ארוך ומתחשק לכם להכין סעודה רביעית מהירה, קלילה וטעימה, הפיתות הללו מעולות ורכות שיתנו לכם תאבון לסעודת מלווה מלכה בעסיסיות מושלמת

מתכון לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים
פיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים צילום: מירב מלכה

מתכון לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים / מאת: מירב מלכה

זמן הכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 15 דקות.

המצרכים לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים:

לפיתות:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2.5 כפות שמרים
  • 5 כפות סוכר
  • 5.5 כוסות מים חמימים
  • 1.5 כפות מלח

למילוי:

  • חומוס
  • חצילים מטוגנים
  • ביצה קשה
  • חמוצים
  • סלט חי

אופן ההכנה לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים:

  1. בקערה לושו את כל המצרכים מלבד המלח, לקראת סוף הלישה הוסיפו את המלח ולושו היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  2. רדדו את הבצק וקירצו עיגולים, העבירו את העיגולים בעזרת ידיים רטובות, לתבנית מרופדת בנייר אפייה, והברישו בביצה טרופה.
  3. (ניתן לתת התפחה של 10 דקות על התבנית אך לא חייב)
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך רבע שעה.
  5. הוציאו מהתנור ומלאו בחומוס, חצילים, ביצה קשה, חמוצים, סלט ועוד...

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פיתות מוצ"ש סעודה רביעית מלווה מלכה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד