י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024
לבוקר מוצלח

מתכון לפוקאצ'ת שקשוקה וביצת עין

ארוחת בוקר מושקעת במיוחד עם פוקאצ'ות שקשוקה וביצת עין בפיזור של עלי כוסברה לאחר האפייה המוסיפים ריח וטעם משובח למנה עסיסית בבוקר מוצלח וססגוני

מתכון לפוקאצ'ת שקשוקה וביצת עין
פוקאצ'ת שקשוקה וביצת עין צילום: מירב מלכה

מתכון לפוקאצ'ת שקשוקה וביצת עין / מאת: מירב מלכה

זמן הכנה: 20 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

נמצרכים לפוקאצ'ת שקשוקה וביצת עין:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • 2 וחצי כוסות מים חמימים
  • 1.5 כפות מלח
  • 1/4 כוס שמן זית

למילוי:

  • סלט מטבוחה
  • ביצה
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה פוקאצ'ת שקשוקה וביצת עין:

הכנת הבצק:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד וטוב
  2. כסו את הקערה במגבת והניחו בצד להתפחה במשך כשעה.

הכנת הפוקאצ'ות:

  1. גלגלו כדורים בצורת אליפסה ומעכו אותם מעט, כאשר במרכז אתם יוצרים שקע עמוק. כך שייווצר לכם כמעין סירות עם שקע במרכז.
  2. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה, והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 10 דקות.
  3. הוציאו מהתנור ומרחו מטבוחה במרכז, שברו ביצה על המטבוחה והכניסו שנית לתנור עד שהביצה מוכנה.
  4. הוציאו מהתנור ופזרו כוסברה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מתכון פוקאצ'ה מטבוחה שקשוקה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד