י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024
ליד הקפה

מתכון לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי

עוגיות טעימות ואהובות המגיעות מהמטבח הטריפוליטאי, פריכות, מוצלחות ומתאימות כנשנוש לכל עת | תמיד טוב לאחסן אותן במקפיא ולהוציא כשהאורחים מפתיעים

מתכון לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי
כעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי צילום: נועם זיגדון

אופן הכנת הכעכים. קרדיט: נועם זיגדון.

מתכון לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

המצרכים לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 1 ק"ג קמח
  • 4 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • קליפת תפוז מגורדת
  • 1 כף אמוניאק מהולה ב-1/2 כוס מים - חובה!(תבלין בצבע לבן שניתן לרכוש בחנות תבלינים)

אופן ההכנה לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי:

  1. ערבבו היטב את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד.
  2. הכניסו למקרר למשך שעה
  3. צרו עוגיות במכונת בשר עם פיה שמיועדת במיוחד לעוגיות, והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ20 דקות.
  5. הוציאו מהתנור וצננו מעט.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון עוגיות כעכים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד