1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. דגים

מתכון לדג סלמון רך ובתיבול ייחודי

קל ומהיר הכנה, מתכון מעולה ומוצלח בטעם ייחודי שישאיר לכם רכות מושלמת בפה, דג סלמון בתיבול עסיסי בתוספת של שברי שקדים קלויים המוסיפים קריספיות מוצלחת למנה

חני לוין, ט"ז טבת תשפ"א 31/12/2020 11:56

מעדן לערב שבת דג סלמון רך, בתיבול ייחודי דג סלמון רך, בתיבול ייחודי צילום: הודיה חמד

מתכון לדג סלמון רך, בתיבול ייחודי

זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפיה: 30 דקות.

המצרכים לדג סלמון רך, בתיבול ייחודי:

  • דג סלמון שלם / חתוך
  • לימון
  • מלח גס
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • גריל עוף
  • תבלין פרגיות
  • תבלין על האש
  • גריל דג
  • כמון
  • מלח
  • רוטב סויה
  • כמות נדיבה של שמן זית (עוזר לדג להישאר רטוב ולא להתייבש)
  • שברי שקדים קלויים
  • שומשום
  • כוסברה

אופן ההכנה לדג סלמון רך, בתיבול ייחודי:

  1. הניחו את הדג בתבנית אפיה, פזרו עליו מלח גס וזלפו מעט לימון.
  2. בקערה נפרדת ערבב את יתר המצרכים מלבד השומשום והכוסברה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. שפכו על הדג את התערובת מכל הכיוונים, ופזרו כוסברה ושומשום.
  4. כסו היטב את הדג בנייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתוכנית טורבו למשך 25 דקות.
  5. לאחר 25 דקות הוציאו את נייר האפייה והשאירו בתנור לעוד 5 דקות להשחמה נאה.

המתכון מאת: הודיה חמד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. יעטטט  


;